Ilyen olasz macsóként ismerte meg az ország a ma 53 éves Gianni Annonit

T. D. | 2024. Április 16.
Nem csodálkozunk azon, hogy levette a lábáról Debreczeni Zitát.

1994-ben a Közgazdasági Egyetem ösztöndíjasaként jött Magyarországra Gianni Annoni, majd meg is vetette a lábát kis hazánkban. Gianni a diplomaszerzés után pizzázót nyitott, és országos hírnévre tett szert, amikor Friderikusz Sándor a Fantasztikus Európából című műsorában szerepelt. 

Fotó: Hajnal Stefi (Stefánia)

Később több alkalommal is megcsillogtatta műsorvezetői tudását. Mindeközben számos étterem üzletvezetője lett. Majd megismerkedett Debreczeni Zitával, aki először nem volt jó véleménnyel az étteremtulajdonosról.

A Havazin című műsort forgattam 2008-ban, amelynek műsorvezetője voltam. Épp Olaszországban forgattunk és Gianni volt az egyik vendég. Mint férfi tetszett nekem, de amikor forgattunk, nem tűnt olyan jó fejnek. Nem volt laza, beképzeltnek tűnt, de külsőleg nagyon-nagyon tetszett

 – mesélte Zita. Férjének viszont teljesen más első benyomása volt. 

Gyönyörű volt, mint most is, de akkor azt éreztem, hogy még túl fiatal. 26-27 éves volt, akkor még más íven haladt tovább az életünk – emlékezett vissza Gianni. A sors azonban úgy rendezte, hogy később egy belvárosi rendezvényen ismét összefutottak. – Az esemény után rám írt Facebookon, de mivel nem voltunk ismerősök, csak két hét után vettem észre az üzenetet, ami mindössze annyi volt ’Ciao’. Válaszoltam neki, elnézést kértem, hogy ilyen soká reagálok, majd elkérte a számomat. Elkezdtünk beszélgetni, majd kiderült, hogy ugyanarra a születésnapra vagyunk hivatalosak. Onnantól pedig valahogy mentek a dolgok a maguk útján.” 

Februárban ünnepelték 10. házassági évfordulójukat, ahol már ott volt két gyönyörű gyermekük, Gianfranco Máté és Gregorio Ádám

Gianni Annoni

Gianni Annoni Fotó: x Szegő Erika

Gianni Annoni

Archív képek Gianni Annoniról Fotó: Archívum Meglepetés

Gianni Annoni

Az Áll az Alku c. műsor Fotó: Schumy Csaba

Gianni Annoni

Ballantines parti a Kreol Klubban Fotó: Schumy Csaba

Gianni Annoni

Gianni Annoni báránysültet készít a Viasat 3 -on futó Nagy Étteremátalakítás című műsorban Fotó: Tóth Beáta

Debreczeni Zita és Gianni Annoni

Debreczeni Zita és Gianni Annoni Fotó: Schumy Csaba

Gianni Annoni 2016

Gianni Annoni 2016 Fotó: Toroczkay Csaba

Exit mobile version