nlc.hu
Sztárok

Debreczeni Zita 40 éves lett

Debreczeni Zita a kisfiáról: „Tiszta apukája, nagyon hasonlítanak egymásra”

Debreczeni Zita huszonévesen azt gondolta, 30 esztendősen már anya lesz – az élet felülírta a terveit, de így is nagyon boldog.

Debreczeni Zita boldogabb, mint valaha – pár hónappal ezelőtt teljes lett a családja, megszületett a kisfia, Gianfranco Máté. A sztárfotós ma ünnepli a negyvenedik születésnapját, és azt mondja, az élete most lett kerek, nem kívánhatna mást. Erről a Blikknek beszélt.

„Most, 40 évesen lett kerek az életem. Harmincéves korom után kezdtem el fotózni, lett fotográfusi diplomám, vezettem évekig egy fotóstúdiót, amit imádtam. 33 éves voltam, amikor Giannival találkoztunk, és bár huszonegy-két évesen még azt gondoltam, harmincéves korom körül férjem és gyerekem lesz, az élet máshogy hozta. Az biztos, hogy a kisfiam tette fel az i-re a pontot, az ő érkezése a megkoronázása azoknak a csodálatos dolgoknak, amik az utóbbi években történtek velem. A korom miatt pedig egyáltalán nem aggódom, van egy kedvenc Heltai-idézetem: »Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek«. Én is így érzem, és remélem, meg is őrzöm magamban az örök gyereket” – mondta a lapnak Zita, aki egy keveset a kisfiáról is elárult. 

„Nagyon nyugodt baba, két hónapos kora óta gyakorlatilag átalussza az éjszakát. Most úgy néz ki, elkezdődött a fogzás, ezért mostanában előfordul, hogy felkel egyszer éjszaka, de ilyenkor elég neki a cumit visszaadni és alszik is tovább” – mesélte Zita, és azt is elárulta, hogy Gianni tökéletes apa. 

„Tiszta apukája, nagyon hasonlítanak egymásra. Gianni egyébként nagyszerű apa, el sem tudok képzelni jobbat. Most, amikor a pici éjjel felkel, volt, hogy benn aludt a szobájában, hogy én tudjak pihenni. Nálunk nincs olyan, hogy mi apa és mi anya feladata, mindig abban segít, amiben kell. Fürdeti, ringatja, felkel hozzá, amire éppen szükség van” – részletezte a büszke anyuka.

debreczeni zita

Debreczeni Zita (Fotó: Smagpix)

Sztáranyukák:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top