nlc.hu
Sztárok
Nyári Dia az alakjáról

Régi testalkata miatt több szereptől is elesett Nyári Dia

A színésznő ma már nem haragszik, hogy így alakult.

Nyári Dia a kisfia születése után 4-5 hónappal vágott bele az életmódváltásba, amelyhez orvosi segítséget is kért. A 29 éves színésznő azt mondja, nemcsak a külseje, hanem a személyisége is rengeteget változott az életmódváltásnak köszönhetően.

Nyári Dia

Nyári Dia (j) a Hotel Margaret című krimisorozatban – Fotó: Sajtóklub

“A szerepek tekintetében is jöttek új lehetőségek, amik valószínűleg nem lettek volna, ha akkor nem hozok egy döntést az alakommal kapcsolatban. Bármennyire is fáj kimondani, de egy színésznőnek a külseje is befolyásolja, milyen szerepeket osztanak rá. A korábbi énem valószínűleg soha nem kapta volna meg a Hotel Margaret című sorozatban Betty karakterét, akinek szinte az összes jelenetben bikiniben kellett megjelennie”mesélte a GLAMOUR magazinnak adott címlapinterjújában. 

Mint mondja, akadnak olyan szerepek, ahol vetkőzni kell, és ha az az L-es lány marad, aki korábban volt, valószínűleg nem találta volna meg ez a szerep.

“A húszas éveim elején-közepén sok lehetőségtől elestem azért, mert kerekebb voltam, de nem haragszom magamra ezért” – jelentette ki Nyári Dia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top