nlc.hu
Sztárok
Harry herceg amerikai lakcíme

Harry herceg ezzel “összetört minden reményt”

Harry herceg újabb jelét adta annak, hogy távol tartja magát a királyi családtól.

Harry herceg hivatalosan is megváltoztatta lakóhelyét, mostantól nem brit, hanem amerikai lakcíme lesz. Ez azonban minden eddiginél kétségesebbé teszi visszatérését a királyi családba.

Harry herceg ezzel "összetört minden reményt"

Sussex hercege négy éve költözött át Amerikába,

és most újabb jelét adta annak, hogy végleg az Egyesült Államokban maradna. Harry egy hivatalos eljárás során megváltoztatta hivatalos lakóhelyét az Egyesült Királyságról az Egyesült Államokra.

Korábban arról beszélt, hogy visszatér

az Egyesült Királyságba, de ez így egyre valószínűtlenebb. Ryan McCormick PR-szakértő a The Mirrornak azt nyilatkozta: “Ha Harry lemond brit tartózkodási helyéről az Egyesült Államok javára, gyakorlatilag összetöri azok reményeit, akik a tékozló fiú visszatérésére számítanak.” Harry herceg ráadásul most kezdett

új Netflix sorozat készítésébe, a lovaspólóról.

A projektről McCormick azt mondta: “Harry most jól érzi magát az Egyesült Államokban. Ez viszont megváltozhat, ha a futó projektjei nem lesznek sikeresek, vagy ha csökken a népszerűsége.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top