nlc.hu
Gasztro

Meghan Markle és Harry herceg Netflix sorozatai 2024

Meghan Markle főzőműsort készít a Netflixre

Az egyik sorozat egy főzőműsor lesz Sussex hercegnőjével.

Meghan Markle és Harry herceg április 11-én jelentette be, hogy Archewell nevű produkciós cégük két új sorozat gyártásába kezdett a Netflix részére. Az egyik, Sussex hercegnője által gondozott sorozat „a főzés és kertészkedés, a szórakozás és a barátság örömeit ünnepli majd”, Michael Steed rendezésében – írja a People.

Meghan Markle főzőműsort készít a Netflixre

A 42 éves Meghan szeret főzni,

még a királyi család tagjaként egy adománygyűjtő szakácskönyv elkészítéséhez is a nevét adta, érthető választás tehát részéről a főzőműsor. A másik sorozat a profi lovaspóló világába vezet be, ami leginkább a világ milliárdosainak figyelmét kötheti majd le, ha ugyan van idejük tévét nézni. A 39 éves Harry herceg évtizedek lovaspólózik, gyakran játszik jótékonysági meccseken. Sussex hercege és hercegnője egyaránt

a sorozat executive producere lesz.

Az csak hónapok múlva derül ki, mi lesz a sorozatok címe és mikorra készülnek el. Sussex hercege és hercegnője több évre szóló szerződést írt alá a Netflix-szel, miután 2020-ban Kaliforniába költöztek. A házaspár Archewell Productions nevű cégük révén gyártanak tartalmat a platformra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top