nlc.hu
Gasztro

Jamie Oliver air fryer főzőműsora

Kiverte a biztosítékot Jamie Oliver új főzőműsora

Nem nyűgözte le a nézők többségét, sőt...

A napokban új főzőműsort indított Jamie Oliver, amelyben air fryerrel készült ételeket mutat be. Az újfajta gasztroműsor nagyon megosztja a tévénézőket.

A 48 éves „pucér szakács” az első adásban curry-s sült csirkét, sajtos és metélőhagymás pogácsát, valamint „Sült Alaszka” nevű desszertet készített air fryer segítségével. „Jamie most megmutatja nekünk, hogyan párosíthatjuk a gasztro tudásunkat a legújabb konyhai őrülettel, miközben finom ételeket mutat be innovatív módszerekkel, hogy a legtöbbet hozzuk ki a forrólevegős sütőnkből” – hangzik el a főzőműsor felvezetésében.

A nézők közül azonban sokan jelezték a közösségi médiában, hogy nem nyűgözte le őket az új gasztroműsor koncepciója. „Mi lesz a következő? James Martin mikrohullámú sütővel? Rick Stein lassú főzővel? Ez a főzőműsor egy vicc!” – fakadt ki egyikük. Egy másik szerint Jamie Oliver hamarosan már air fryer szakácskönyvet fog kiadni.

Elvétve ugyan, de akadtak azonban olyan hozzászólók, akik viszont dicsérték az újkeletű gasztroműsort. „Nagyon jó volt! Sokat tanultam belőle a forrólevegős sütő használatáról”, „Imádtam! Soha nem gondoltam arra, hogy az air fryert serpenyőként használjam” – olvasható a kommentek között.

Az air fryerrel amúgy remek ételeket lehet készíteni, jelentősen egyszerűsödhet vele az élet, ám nem minden ételt szabad ebben készíteni. Vannak, amiket inkább soha ne tegyél bele! Többek között ne ebben készíts bundás ételeket, muffint, főtt tojást és rizst, valamint ült sajtot!

(via)

Kiemelt fotó: James D. Morgan/Getty Images

Ez is érdekelhet Légsütőben krumplit villával szurkáló ember. Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top