nlc.hu
Sztárok

Könnyek közt dühöngött Harry herceg

Könnyek közt dühöngött Harry herceg

Igazságtalanságnak és kegyetlenségnek érezte, ami vele történt, úgy gondolta, hogy apját csupán a rosszindulat motiválja.

Egy királyi szakértő fedte most fel, hogyan reagált Harry herceg arra, hogy III. Károly király megkérte őt és feleségét, hagyják el korábbi otthonukat. A Windsor kastélyhoz közeli Frogmore Cottage még Erzsébet királynő nászajándéka volt a pár számára, azonban privilégiumuk megszűnt akkor, amikor megjelent a herceg Spare című önéletrajzi könyve, amelyben kíméletlenül részletezte a családban elszenvedett traumáit.

A királyi szakértő és szerző, Tom Quinn elárulta: „Harry rendkívül dühös volt és könnyekben tört ki – úgy érezte, apjának nincs joga ezt megtenni, és pusztán a rosszindulat vezérli döntésében”. A szakértő szerint Harry kegyetlenségnek tekintette mindezt, lényegében megfeledkezve arról, hogy mi váltotta ki a reakciót. „Harry számára igazságtalannak tűnik mindez, úgy érzi, hogy meg kellene kapnia, amit akar, legyen az a brit adófizetők által fizetett biztonság vagy egy luxusotthon az Egyesült Királyságban.” – kommentálta visszamenőlegesen Quinn az eseményeket, aki szerint Harry elkényeztetett kölyökként viselkedik és örök áldozatnak látja saját magát.

Forrás: mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top