nlc.hu
Sztárok

VV Olivér színész lett

A valóságshow-sztár, VV Olivér berobbant Hollywoodba

Sok mindenbe belekezdett Magyarországon a villalakó, de végül az Egyesült Államokban találta meg a helyét.

Simon Olivért a ValóVilág 4. szériájában ismerte meg az ország, VV Oliként. Olivér villatársai Nádai Anikó, Alekosz, Baukó Éva és Béci voltak. Habár utóbbiak azóta is rivaldafényben vannak, Olivérről csupán rövid ideig beszélt a hazai sajtó. 

Simon Olivér

Fotó: Trenka Attila

Nem sokkal később a Rise FM rádiócsatornán volt műsorvezető. Majd miután itthon nem jöttek be a számításai, 2013-ban Amerikába költözött. Állítólag sima nyaralásnak indult a kiruccanás, de akkori kedvesével végül úgy döntöttek, letelepednek Las Vegas-ban. Már akkor kacérkodok a gondolattal, hogy filmezéssel szeretne foglalkozni, de lehetséges, hogy még ő maga sem sejtette, milyen magasra ível majd a karriere. 

A héten volt a Bonus Trip című film premierje, amiben Olivér is szerepet kapott. Oli szerényen nyilatkozott a Fókusznak a filmes szerepeiről, pedig feltűnt már hollywoodi szuperprodukciókban, főleg dublőrként. Jean Renót is helyettesítette már. Dolgozott együtt Angelina Jolie-val, ő volt az, aki egy behorpadt rendőrautó tetején Hellboyként tűrte az esőgépet, de szerepelt a Robin Hoodban is. Azonban még ezek után sem tartja magát színésznek, azt mondja, nem filmes szerepeiből él meg, magát egyszerű melós embernek tartja. 

A filmes karrier egy barokkos túlzás. Én egy melós vagyok, aki alkalmanként szerepel sorozatokban, filmekben – mesélte a kameráknak Olivér, majd pár mondat erejéig a valóvilágos időszakáról is nosztalgiázott. – Valamelyik nap gondolkoztam, hogy azzal az Olival és a mostanival csak annyi a közös, hogy a DNS-ünk megegyezik.”

Már nem csak dublőrködik, hanem szöveges szerepei is vannak. Mint mondja, Angelina Jolie-val is dolgozott együtt.

Mivel ő dirigált, instruált bennünket a nevünkön szólított bennünket. Ő rendezőként nagyon tündéri és kedves volt. (…) Ez igaz Brad Pitt-re is. A csávónak olyan kisugárzása és aurája van. Volt alkalmam cigizni vele a gangon, egy-két szót váltottunk és nem bírtam ki, hogy ne kérjek vele egy közös fotót.

A Bonus Trip eddigi filmes pályafutásának az egyik legnagyobb és legfontosabb állomása. „Egy bérgyilkost alakítok és van négy komplex jelenetem.” 

VV Olivér
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top