nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba új kutyája

Maffiavezérről nevezte el a csöppnyi kutyáját Kajdi Csaba

A modellügynökség vezetőjének megtetszett a Griselda Blanco életét bemutató életrajzi krimi-sorozat, ezért az új házi kedvencét a főszereplőről nevezte el.
Kajdi Csaba

Rajongásig szereti új kutyáját Kajdi Csaba, aki nemrég kezdte meg a közös életet Griseldával. A modellügynökség vezetője mindig is „kutyás” volt, előző négylábúja, Sanyika elvesztése után is biztos volt benne, hogy újabb kiskedvence lesz.

„Volt időm felkészülni arra, hogy Sanyika el fog menni. Az állapotát látva minden nappal úgy voltam, hogy lehet, ez az utolsó vele. Miután elment anyukám szeretett volna születésnapomra meglepni egy új kutyával és mivel ez egy remek tulajdonságokkal bíró fajta, a maltipoora esett a választásom”mondta a Sláger Reggelben RádiósCyla, aki remekül kijön az új négylábúval.

„Ez a típus teljesen felveszi a gazdája ritmusát. Ha én lustálkodom, ő is eldobja magát és alszik. Ha megindulok ő is felpattan, hozza a csacsit, hogy dobáljam neki és pörög. Griselda a Netflix sorozatáról, Griselda Blanco után kapta a nevét, ő is millió ügyben van állandóan. Franciául is már egyre több mindent megért és az egyedüllétre is igyekszem őt szoktatni, hogy ne egy kis utánfutó legyen belőle” – tette hozzá Kajdi Csaba.

Mint arról beszámoltunk, Kajdi Csabát komoly trauma érte tavaly novemberben, amikor meghalt szeretett kiskutyája, Sanyika. A méltán híres west highland white terriert az egész ország meggyászolta. A modellügynökség-vezető azonban csak pár hónapot bírt ki kutya nélkül és ismét öröm költözött az életébe, Griselda néven. A három hónapos Grizi máltai selyemkutya és uszkár keveréke, a fajta neve maltipoo. Cyla nem titkolja, egész életében kutyabolond volt és nem egy kutyának az életét mentette már meg örökbefogadással. „Világéletemben kutyabolond voltam, ami mára kicsit enyhült, sok kutyára már nem vágyom, de egy mindig legyen velem, legyen a társam. Olyan, mintha lenne egy gyerekem. Megmarad egy 4-5 éves gyerek szintjén, akiről egész életében gondoskodnom kell, életben kell tartanom” – mesélte nemrég.

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @csaba_kajdi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top