nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda háromhavonta jár vérvételre

Zimány Linda háromhavonta végeztet magán szűrővizsgálatokat, retteg a betegségektől

Háromhavonta jár vérvételre, és ha megjelenik egy újfajta szűrővizsgálat, az elsők között szeretné kipróbálni. Két alapbetegsége miatt kezdett el komolyabban foglalkozni a témával.

A jogász-modellnél kettes típusú diabétesz kezdett kialakulni, emellett pedig pajzsmirigy-alulműködése van, ezért kezdett el komolyabban foglalkozni az egészsége megőrzésével és a betegségek megelőzésével. Mára már megrögzött híve az egészségmegőrzésnek: napi tíz vitaminkapszulát szed, rendszeresen kap vitamininfúziókat, háromhavonta jár vérvételre és szereti kipróbálni a legújabb szűrővizsgálatokat – derül ki a Blikk cikkéből.

Zimány Linda

Zimány Linda két szűrővizsgálat között (fotó: Profimédia)

Elmondása szerint nagyon sokat olvas a témában. Legutóbb egy nyálból végezhető DNS-tesztet csináltatott, amiből kiderült, hogy hajlamosabb a covidra az átlagnál, ami igaz is lehet, mert az összes létező mutációját sikerült elkapnia. Azt is kimutatta, hogy nála a diabétesz egy komoly veszélyfaktor, de ezt már korábban is tudta.

Hisz abban, hogy a megelőzés nemcsak hatékonyabb, hanem olcsóbb is annál, mint szembeszállni egy már kialakult betegséggel. Nemrég olvasott arról, hogy már létezik egy teszt, amivel megállapítható, hogy az ember hajlamos-e a Parkinson-kórra vagy a demenciára. Ha elérhető lesz, szeretné majd megcsináltatni. Mint nemrég kiderült, sajnos a szűrővizsgálatok a balesetektől nem védheti meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top