nlc.hu
Sztárok

Sérülést szenvedett Zimány Linda

Fájdalmas sérülést szenvedett Zimány Linda

Luxushétvégén vett részt a modell, de sérülése miatt sajnos kénytelen volt lemondani néhány programot.

A jogász, modell, influenszer egy luxushétvégére utazott, ahol a wellness és spa élmények mellett egészségügyi állapotfelmérésben is részesült. A sors fintora viszont, hogy bár a programnak eredetileg a fittségi felmérés is része volt, neki ezt sajnos ki kellett hagynia, mert napok óta sérülésének következményeivel küzd, így kímélnie kell magát és regenerálódnia.

„Egy rossz emelésnél meghúztam a derekam, és kedden még alig bírtam menni konkrétan” – mondta el, mi történt vele. Zimány Linda, aki örök szinglinek tartja magát, de az utóbbi időben újra foglalkoztatja, hogy komoly kapcsolatra adja a fejét elárulta azt is, hogy már hosszú ideje kiemelten odafigyel egészségére és fiatalságának megőrzésére is. „Nagyon sok új dolgot megtudtam még én is, aki azért heti szinten kontroll alatt van tartva a belső anti-aginget illetően, illetve 3 havonta vérvételekkel ellenőrizve a vitaminszintemtől kezdve minden, az étkezésem is, hiszen egészségmegőrzés-őrült vagyok, nem titkolom” – osztotta meg vallomását rekreációs hétvégi programja kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top