nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda több milliós szettje

Zimány Linda egy átlagos hétköznapon is több millió forintos szettben vásárolgat

Van, amit nem is számoltunk.

Menő TikTok-trend lett, hogy egyesek vadidegen embereket állítanak meg az utcán és a véleményüket kérdezik különböző társadalmi témákkal kapcsolatban, miközben arra is kíváncsiak, milyen márkájú ruhát viselnek. 

Korábban Kárpáti Rebekáról kerül fel egy hasonló videó, akivel egy japán youtuber beszélgetett a belvárosban. Ezúttal pedig Zimány Lindát szólították le. A felvételt, melyben a modell részletesen elmondja, milyen márkákat visel, egy magnetic_outfit nevű felhasználó töltötte fel a TikTokra. Linda büszkén mutatja Hermès csizmáját, Balmain blézerét, Saint Laurent kabátját és Chanel táskáját. Természetesen az ékszerei és a napszemüvege is designer márkájú, de igyekeztünk csak a legnagyobb tételeket összeadni. 

Zimány Linda

Fotó: Olajos Piroska

A Hermès csizma, amit visel, 3350 euro, azaz 1 260 000 forintba kerül, egy hasonló Balmain blézer 789 000 forintot kóstál, a Saint Laurent kabát jelenlegi ára 3669 font, azaz 1 578 000 forint, egy ilyen klasszikus Chanel táska 3000 és 4000 dollár között, tehát 1 000 000 vagy 1 300 000 forint körül mozog. 

Összegezve, csak ha az alapokat számoljuk, Zimány Linda egy átlagos hétköznapi vásárláshoz több mint 5 millió forintos szettben szalad le.

@magnetic_outfit Streetstyle à Paris…look du jour manteau @SAINT LAURENT blazer @Balmain jupe @ZARA bottes #hermesshoes #hermes sac à main #chanelbag lunettes @CELINE béret @Dior bijoux @Cartier et achat du jour @Golden Goose ♬ son original - magnetic_outfit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top