nlc.hu
TV-sztárok

Kárpáti Rebeka randizási tippeket adott

Kárpáti Rebeka: „A férfiak szeretnek a pénzükkel kérkedni, de szerintem ez a menő csajokat nem érdekli”

Szerinte a nők nem erre vágynak.

Több mint egy éve tudni már, hogy Kárpáti Rebeka szíve foglalt, viszont ezúttal nem tárja a nyilvánosság elé a magánéletét az egykori szépségkirálynő. Pár hete mégis szárnyra kelt a pletyka, miszerint Rebeka kedvese a nála 17 évvel idősebb sikeres erdélyi üzletember, Lénárd András, aki többek között a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa.

Kárpáti Rebeka

Fotó: Olajos Piroska

Most egy érdekes interjú kering az interneten, amit egy japán youtuber töltött fel TikTokra, aki Budapest utcáin futott össze Rebekával – szúrta ki a 24.hu

A videó címe: „Interjút készítettem egy elegáns magyar nővel Budapesten, akinek saját márkája is van. Köszönöm szépen a kedves együttműködését a fotózás során.” Rebeka a pár perces felvételben elmeséli, hogy van egy saját ruhamárkája, korábban szerepelt a tévében, jelenleg pedig tartalomgyártással foglalkozik. Az interjú készítője utolsónak arra kérte a lányt, adjon randizási tippeket a férfiaknak. 

„Csak lazán menjetek szórakozni a barátaitokkal, szerezzetek új kapcsolatokat, szerintem most ez a legjobb lehetőség arra, hogy valaki párt találjon magának. A legfontosabb pedig, manapság a férfiak szeretnek a pénzükkel kérkedni, de szerintem ez a menő csajokat nem érdekli. Csak légy önmagad.”

@yasubusiness I interviewed a stylish Hungarian woman in Budapest who also owns her own brand. A big thank you for her kind cooperation during the shoot. #fashion #hungarian #budapest #datingadvice #datingtips ♬ Canyons - Official Sound Studio

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top