nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda a magánéletéről

Zimány Linda: „Stresszelek, hogy ha majd összejövök valakivel, meg merem-e fogni a kezét az utcán”

Pedig szeretne már családot alapítani.

Az elmúlt hetekben több közös programon is együtt tűnt fel Zimány Linda és Bálint Antónia exe, Bársony Farkas, ezért azonnal beindultak a találgatások. A Blikk úgy tudja, Antóniáék a nyáron szakítottak, miután véget ért a Nyerő Páros forgatása. 

Zimány Linda pedig az üzletember, pénzügyi jogász jótékonysági projektjében vesz részt. Azaz kettejüket egy ideje munkakapcsolat is összeköti, és amikor az ezzel kapcsolatos eseményeken vesznek részt, látványosan jól érzik magukat egymás társaságában. Ám a modell állítja, csak munkakapcsolat van közöttük. Linda négy éve éli a szinglik életét és nem titkolja, szeretne már egy társat az életébe

Zimány Linda

Fotó: Olajos Piroska

„Miért ne lehetne magánéletem nekem is? Élő, érző lény vagyok, ember vagyok, aki ugyanúgy éli a hétköznapjait és egy társra vágyik az életében. Nem kéne ezzel foglalkozni, de kialakult bennem egy blokk a múltban lévő dolgok miatt. Rendesen kialakult bennem egy stressz, hogy ha majd összejövök valakivel, akkor meg merem-e fogni a kezét az utcán. Lett bennem egy automatikus reakció, hogy majd szétszedik a magánéletem, és ez nagyon rossz” – magyarázta a Fókusz kameráinak Linda. 

Mint mondja, ha talál egy olyan férfit, akivel a nyilvánosság elé is kiáll, az azt jelenti, annyira biztos a kapcsolatában, hogy nem érdekli, mit gondolnak az emberek. A riportból az is kiderült, a modell legkésőbb három év múlva gyereket szeretne. „Én régen azt mondtam, hogy majd 40 éves korom környékén, ez a mai világban már eléggé kitolódott… én most érzem így agyilag, hogy rendben van a saját életem, abszolút mernék gyermeket vállalni. Azt is el tudom képzelni, hogy külföldön legyen családom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top