nlc.hu
Sztárok

Se édesanyja, se anyósa se tudta rávenni a házimunkára Molnár Piroskát

Molnár Piroskának sosem volt ínyére a házimunka: „Rettenetesen lusta voltam mindenben, amit annak lehet nevezni˝

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja egészen elképesztő részleteket árult el magánéletéből.

A még mindig száz százalékosan aktív Molnár Piroska nemrég a Nyílt lapokkal című YouTube-műsorban volt vendég, ahol őszintén válaszolt a nézőktől és a többi szereplőtől érkező kérdésekre. Bár a kérdések mélyebb témákat is érintettek, a Nemzet Színésze rendkívüli őszinteséggel válaszolt rájuk. Elárulta például, hogy édesapját soha nem ismerhette meg, édesanyja pedig nem sokszor dicsérte őt, leginkább a házimunkákhoz köthető ellenálló hozzáállása miatt.

Molnár Piroska (Fotó: Nagy Zoltán)

Molnár Piroska (Fotó: Nagy Zoltán)

„Apámat elvitték az oroszok, nem is ismertem. Elvitték robotra, aztán elfelejtették visszahozni, úgyhogy édesanyám egyedül nevelt fel. 

Ő nem igazán dicsért, hiszen rettenetesen lusta voltam mindenben, amit házimunkának lehet nevezni. Hároméves koromtól mondtam, hogy én színésznő leszek, és hagyjanak ezekkel engem békén, nekem ezeket majd megcsinálja valaki.

 

Anyám mindig mondta, amikor főzött, hogy legalább ‘nézd, mit csinálok’, én pedig erre: Anyuka, nem, én majd vendéglőbe fogok járni!” – idézte fel a gyerekkorát a színésznő.

Miután összeházasodott Eötvös Péter zeneszerzővel, az anyósa is rá akarta venni a házimunkára, de elmondása szerint ő is hiába próbálkozott vele.

„Péter tud főzni… hát akkor nekem minek?” – vetette fel mosolyogva a művésznő, mire az anyósa így reagált: „Sokba fog az neked kerülni, ha Péter főz” – idézte a story.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top