nlc.hu
Sztárok
Nem akart javulni Kárpáti Rebeka bokasérülése

Csőstül jön a baj: nem javult Kárpáti Rebeka bokasérülése

Kárpáti Rebeka állapota egyre rosszabb lett balesete után, így a kétségbeesett színésznő-üzletasszony már szakemberekhez fordult.

Rossz híreket közölt Kárpáti Rebeka. Nem megfelelő cipőt húzott, nem figyelt oda eléggé és rögtön meg is lett belőle a baj. Rebeka mankóval járva, bicegve jelent meg már a TV2 Zsákbamacska sajtóeseményén is, ahol elmesélte, hogy a baleset egy önvédelmi oktatáson esett meg.

Nem figyeltem oda egy mozdulatnál, reccsent egy hatalmasat, kiment a bokám. Nagyon fájt, az edzőm bevitt a baleseti intézetbe, és amíg várakoztam, feldagadt. Szerencsére csak meghúzódott, óvatosan már rá tudok állni. – nyilatkozta akkor.

Kárpáti Rebeka

Fotó: Instagram

Rossz híreket kapott 

Mint később azonban kiderült, sokkal komolyabb a probléma, mint az először gondolta volna. Sérülése ugyanis csak nem akart javulni, így ismét ellátogatott egy szakemberhez, mivel már lábra állni sem tudott. 

Másfél hete nem tudok ráállni a jobb lábamra. A balesetin azt mondták, nincsen semmi extra, csak meghúzódott, pihentessem, jegeljem. Mondom, „ebcsont beforr”, meg „rossz pénz nem vész el”, majd úgyis lesz valahogy, megoldom. Aha… Ma eljutottam az ambulanciára, ahol kiderült, hogy három helyen szakadt telibe a bokám, úgyhogy kb. három hónap, mire minden a régi lesz, ha pontosan betartom a kezelések és a gyógytorna által előírtakat.

 

– osztotta meg a történteket Rebeka, aki ha betartja az utasításokat, akkor valószínű megússza majd a műtétet. Mindezek után megköszönte az orvosai szakértelmét és türelmét.

„Nélkülük esélyem nem lenne összeszedni magamat. Mielőtt elkezdenétek, ez egyáltalán nem reklámposzt, csupán egy marhára magára maradt, mindent bagatellizáló lány marhára őszinte véleménye, egyben hálája azok iránt, akik a bajban ott voltak és segítettek neki…”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top