Babát vár Sztarenki Dóra, a Mellékhatás sztárja

F.C. | 2024. Április 27.
Gólyahírről számolt be a 32 éves színésznő.

Babát vár Sztarenki Dóra, egy pocakos videóval jelentette be a gólyahírt – szúrta ki a Blikk a színésznő közösségi oldalán.

Anyai örömök elé néz Sztarenki Dóra – Fotó: Sajtóklub

A Mellékhatás című sorozat sztárja, valamint a 2019-es Konyhafőnök VIP győztese azt is elárulta, hogy már a 22. hétben jár.

Mint a bulvárlap megjegyzi, ezzel fény derült arra is, hogy Sztarenki Dóra miért adta vissza váratlanul, január végén a próbafolyamat kellős közepén a – fizikálisan megterhelő és sok energiát igénybe vevő – szerepét a Loupe A kezdet/vége című bemutatója előtt. “Sajnos személyes okok miatt nem fogom tudni a csapattal folytatni a munkát, így szerepemet csodás kolléganőm, Földes Eszter veszi át” – jelentette be akkor, nem részletezve az okokat.

A színésznő 2022 szeptemberében mondta ki a boldogító igent a kedvesének, Fábián Zoltánnak. A páros már évtizedek óta ismeri egymást, ám kapcsolatukból csak néhány éve lett szerelem.

Sztarenki Dóra tavaly márciusban még így nyilatkozott a gyerekvállalásról: „Hagyjanak békén ezzel, nem akarok róla beszélni”. Akkor bevallotta, rendkívül tapintatlannak találja, ha úton útfélen a gyerekvállalásról faggatják: “Eldöntöttem, hogy ha még egyszer megkérdezi tőlem valaki, hogy mikor lesz gyerekem, megmondom, hogy akkor, amikor megtanulod, hogy mit kérdezz! (…) Majd lesz, amikor úgy alakul”.

Exit mobile version