nlc.hu
Sztárok

Pillants bele Nacsa Olivér és felesége nászútjába

Pillants bele Nacsa Olivér és újdonsült felesége varázslatos nászútjába!

Egy mesés menyegző után Nyugat-Európa felé vette az irányt a humorista és nála 18 évvel fiatalabb kedvese.

Összeházasodott Nacsa Olivér és Tripolszky Anna – értesült a Blikk. A 44 éves humorista tavaly nyáron, egy olaszországi nyaraláson kérte meg a nála 18 évvel fiatalabb műsorvezető kezét, az esküvőre pedig úgy tudni, hogy múlt szombaton került sor a Várban. 

Nacsa Olivér

Nacsa Olivér, Fotó: MTI/Mohai Balázs

A bulvárlap információi szerint a szerelmesek mintegy 100 fős vendégsereg előtt mondták ki a boldogító igent a budavári Mátyás-templomban, majd a Gundel étterembe vonultak át ünnepelni.

„Látszik, hogy Olivér most tényleg megtalálta az igazit, teljes a boldogság” – nyilatkozta a pár egyik ismerőse. 

Varázslatos nászút

Világraszóló lakodalmukat, úgy ahogy kell, egy mesés nászút is követte varázslatos desztinációval. Úgy tudni, a pár Nyugat-Európa felé vette az irányt egy kis romantikázásra. Ha hihetünk mindezen információknak, akkor ilyen szemmel érdemes végignézni a pár közösségi oldalakra feltöltött fotóit, amelyek tanúsága szerint Franciaországban járnak és nagyon jól érzik magukat a nászúton! 

Csodás hét kettesben

– írta bejegyzésében a humorista.

A pár bejegyzéseihez rengeteg kedves komment is érkezett, sokan jó utat kívánnak számukra, míg egyesek azt is leírták, hogy Anna és Olivér a kedvenc párosuk! 

Nacsa Olivérnek ez már a harmadik házassága. Az első feleségével, Zsuzsával 2006-tól 2012-ig voltak együtt. Somossy Barbarával, a Duna TV műsorvezetőjével 2018-ban fogadtak örök hűséget egymásnak, ám egy év után már zátonyra futott a házasságuk. Tripolszky Anna több mint két évvel ezelőtt érkezett a humorista életébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top