nlc.hu
Sztárok
Össztűz alá került VV Giada

“Egy anyuka nem tesz ilyet!”- máris betámadták a Való Világ 22 éves játékosát

 Ő az a versenyző, aki 22 éves, van egy 4 éves fia, aki miatt vállalta a Való Világot.

VV Giada már a kisfilmjében is elmondta, hogy nyilván nehéz szívvel hagyta otthon a gyermekét, de ez egy lehetőség, hogy lakásuk és autójuk legyen. (Tegyük hozzá, hogy abban igaza van, hogy nehéz hitel nélkül saját lakást venni.)

De nem mindenkinek volt szimpatikus, hogy a 22 éves nő beköltözött a villába. Már az is érdekes, hogy az első két nap eseményeiből feltöltött képeken, mindössze egyen szerepel az anyuka a VV hivatalos oldalán. A nézők pedig a neten támadták be Giadi. “Egy négyéves kisgyereket otthon hagyni…Szerintem nem minden a pénz, nem megbántásból írtam, szerintem elég komoly” – írta egy kommentelő, aki bár ” nem bántásból” véleményezte a nő szereplését, mégis sikerült a többi netezőt is felhergelnie.

“Anyaként belegondolva durva. Hetekre/hónapokra elmenni…Én nem bírnám. Van egy gyermeked akivel születése óta minden nap vagy, majd egyik napról a másikra, nem látod hosszú ideig. Arról nem is beszélve, hogy a gyereknek milyen ez” – írta egy anyuka. Egy másik néző pedig ennél is keményebben fogalmazott. “A kedves hölgy nem egy tipikus ÉDESANYUKA, mert egy ANYA nem hagy otthon egy ilyen pici fiút! Én megőrülnék, ha el lennék zárva a kis gyermekemtől, és ha beteg esetleg, nem tudna számítani rám.”

Ám volt, aki védelmébe vette a játékost. “Miért, az apja mi a bánatnak van ?Csak el tudja már látni pár hónapig a szerepét, ha már megcsinálni meg tudta! Álljunk már le az állandó nőhibáztatásból, bakker! A pali ugyanúgy tegye oda magát! Mi van, ha a nő netán más probléma miatt nem tud a gyerekkel lenni? Vállalja már minden pali a felelősséget…hú, de idegbe jöttem!”

VV Giada

VV Giada (fotó: RTL/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top