nlc.hu
Sztárok
Mikes Anna rácáfolt az életét övező pletykákra

Mikes Anna rácáfolt az életét övező pletykákra: “Minden annyira könnyedén megy”

A táncosnő a saját közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy hazatértek Ázsiából, azonban a nagy kaland után sem pihen, ugyanis rengeteg az elfoglaltsága.

Krausz Gábor és Mikes Anna nemrégiben hazatért az Ázsia Expressz legújabb évadának a forgatásáról. A sztárpár kapcsolatát az indulás előtt sokan féltették, ugyanis a legtöbben úgy vélték, hogy egy ilyen kaland igen csak megterhelő lehet egy párkapcsolat számára. A sztárséf és táncosnő kedvese azonban nem féltek a rájuk váró kihívástól, sőt, kijelentették, hogy soha nem szoktak veszekedni, így biztosak benne, hogy csak erősebb párként térnek majd haza a kalandról. 

Mikes Anna, Krausz Gábor vezető

Dancing with the Stars – Mindenki táncol negyedik évad. 2023. Élő táncos show-műsor. 1. adás. Adás időpontja: 2023. október 14. Fotó: TV2, Image: 814084643, Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Amiért elvállaltuk, hogy picikét kiszabaduljunk a mókuskerékből. Amióta a Dancing-nek vége lett, és igazából előtte is végignyomtuk nyár óta munkával ezt az időszakot. Mi ezt nyaralásnak fogjuk fel: együtt vagyunk, jobban megismerjük egymást. Veszekedni eddig se veszekedtünk, miért pont ott? Ez egy jó kaland lesz, ezért vállaltuk el”  – vallotta meg még az utazás előtt Krausz Gábor.

Megerősödve tértek haza

Úgy tűnik, hogy a páros sejtése beigazolódott, és tényleg megerősödve tértek haza az utazásról, hiába minden pletykának, ami az ellenkezőjét próbálta volna állítani. Az élet pedig itthon sem áll meg Anna számára, a táncosnő ugyanis máris egy sajtótájékoztatóra igyekezett egy varázslatos fehér ruhában. A pillanatról posztolt is a saját közösségi oldalán, fotójához pedig pár gondolatot is fűzött magánéletéből: 

Annyira jó újra itthon. Bár a naptár tele, szabadidő nem sok, mégis minden annyira könnyedén megy.

– szögezte le Anna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top