nlc.hu
Sztárok
Megmérgezték a Házasság első látásra szereplőjét

A Házasság első látásra Danija nem látássérülten született, megmérgezték

Bár csak mellékszereplője volt a nagy sikerű realitynek, ahová Dávid Petra legjobb barátjaként érkezett, a nézők gyorsan megjegyezték maguknak a balhét generáló Danit, aki körül forrt a levegő a műsorban. A fiatal férfiről mindenki azt hitte, látássérültként született, ám most elárulta: egy tragikus sztori áll a látása elvesztése hátterében.
Dani

Dávid Petra elmondása szerint őt és barátait hidegzuhanyként érte az a sok esetben rosszindulattól fűtött kommentcunami, amit jó barátja, Dani műsorba érkezése okozott. A Házasság első látásra szereplője azonban hálás azért, hogy olyan barátai vannak, akik minden helyzetben kiállnak érte.

Dani elismeri, hogy a műsorban mutatott reakciói néha szélsőségesek voltak, de neki fontosak a barátai, és mindig csak az járt a fejében, hogy Petrát védje. Dani szélsőséges reakcióira szélsőséges kommentek érkeztek, sokan a látássérültségéből űztek gúnyt.

Dani azonban nem látássérülten született:

2017 novemberében egy budapesti szórakozóhelyen metilszármazék volt az elfogyasztandó italomban és rá három napra szinte teljesen elvesztettem a látásomat. Nem voltak tipikus mérgezéses tünetei, csak szép lassan vettem észre, hogy egyre rosszabbul látok.

Sajnos mire olyan orvoshoz került, aki felismerte a mérgezést, és közbe tudott avatkozni, már túl sok idő telt el, így az akkor még csak 27 éves Dani látóidege maradandó károsulást szenvedett – írja a Blikk Rúzs.

A bal szemem nulla százalékos, azzal nem látok, a jobb szememmel huszonöt százalékos eredmény tudtunk elérni.

Abban a helyzetben azonban már az is csodának számított, hogy nem vakult meg teljesen. Mára elfogadta a sorsát, maga is viccelődik olykor az állapotával, és örül annak, hogy az évek során rengeteg segítséget kapott a családjától és a barátaitól. Ma már egy speciális szemüveg segítségével a hobbiját, a pókerezést is folytatni tudta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top