nlc.hu
Sztárok
Csúnya fejlemény a Jolie-Pitt pereskedésben

Vallott a testőr: Angelina Jolie arra biztatta a gyerekeit, hogy kerüljék Brad Pittet, amikor az apjuk vigyáz rájuk

Amikor a bíróság szerint Brad Pittnek láthatási joga volt a gyerekeinél, Jolie előtte arra biztatta őket, hogy kerüljék az apjukat. Ez egy bírósági meghallgatáson derült ki Jolie volt testőre vallomásából.

Angelina Jolie éket próbált verni a hat gyermeke és apjuk, Brad Pitt közé. Ez derül ki legalábbis a volt testőre bírósági vallomásából, ami egy Los Angelesi bíróságon hangzott el, és a jegyzőkönyv most a sajtóhoz is eljutott. A pár ugyan már elvált, de a pereskedés köztük továbbra is folytatódik részben a gyermekelhelyezés, részben pedig amiatt, mert Jolie a részét Pitt megkérdezése nélkül, a férfi szerint jogsértően adta el a közös franciaországi borászatukból és szőlőbirtokukból egy orosz üzletembernek.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Amikor még egy párt alkottak (fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards)

A bíróságon papírokból kiderül, hogy a családnak húsz éven át dolgozó Tony Webbet Jolie azután bocsátotta el, miután kiderült, hogy a biztonsági személyzet két tagja a szakítás után Pitt mellé állt.  A testőr egy kollégájára hivatkozik a vallomásban, aki saját maga hallotta, hogy Jolie a bíróság által az apának rendelt napok előtt szándákosan Pitt ellen uszította a gyerekeit, arra biztatva őket, hogy kerüljék az apjukat – írja a brit Mirror.

A vallomást tevő biztonsági szakember szerint Angelina Jolie egy producer barátján keresztül arra kérte őt, hogy vegye rá a vele együtt dolgozó és Pitt mellé álló biztonsági emberét, hogy ne tegyenek vallomást. Miután Tony Webb elmondta, hogy ezt nem tilthatja meg nekik, mivel nem az alkalmazottai, hanem független vállalkozók, a producer megfenyegette, hogy beperli a cégét, mivel korábban titoktartási szerződést írtak alá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top