nlc.hu
Sztárok
Dalrészlettel írt párjáról Tóth Gabi

Dalrészlettel üzent párjának Tóth Gabi

Tóth Gabi egy dalrészlettel utalhatott arra, mikor kezdett vonzódni jelenlegi párjához.

Bár már egy éve tart Tóth Gabi és új párja, Papp Máté Bence kapcsolata, a szenvedély nem csökken. Áprilisban Gabi arról posztolt az Instagramon, hogy

„Köszönöm, hogy a legsötétebb pillanatokban is láttál engem és mellettem voltál, amikor oly kevesen! Jó, hogy megszülettél”.

Tóth Gabi

Tóth Gabi Fotó: Trenka Attila

Most pedig egy dalrészletet rakott ki párja fotójával, amely a Hegyek alján folydogál el a Tisza című népdal pár sora:

Ezt a legényt még akkor megszerettem.
Mikor véle legelőször beszéltem.
Megtetszett a gyönyörű szép szaváért,
Homlokára göndörödő hajáért

Ha ez így van, akkor Gabi még a Krausz Gáborral kötött házassága alatt szeretett bele a Fricska  táncosaként dolgozó párjába.

Az énekesnő korábban így nyilatkozott a kapcsolatuk kezdetéről: „Erdélyben azon kaptuk magunkat, hogy éjszakákat beszélgetünk át, zenéket mutogatunk egymásnak és megosztottuk egymással az életünk történetét: ki min ment keresztül. De nyilván ez egy nagyon fura helyzet volt, mert az emberben akkor tud egy ilyen elindulni, ha nincsenek jól a dolgai, ha nem boldog” – mesélte, ehhez pedig hozzáteszi, hogy bár akkor már nem érezte jól magát a házasságában, először meglévő kapcsolatukat zárták le mindketten, csak ezt követően fordultak komolyabbra a dolgok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top