nlc.hu
Sztárok
Catwalk a jégen a NTMH-ben

Egy befagyott tavon kellett vonulniuk a Next Top Model Hungary versenyzőinek

Extrém helyszín volt ezúttal a kifutó.

A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában Ausztriában folytatódott a verseny, a tiroli St. Leonhard Im Pilztal településre utaztak a versenyzők és a stáb. A modelljelölteknek ismét ki kellett lépniük a komfortzónájukból, ezúttal a hideggel kellett megküzdeniük. Egy elképesztő, extrém körülmények közötti fotózás és catwalk várt a még versenyben lévő 9 lányra.

NTMH

A Next Top Model Hungary zsűrije a jeges kifutó végén – Fotó: Sajtószoba

A fagyos fotózás során egy jeges hegyoldalban kapták lencsevégre a modelljelölteket. Egy szurdokba kellett leereszkedniük, ahol többméteres jégcsapok vették körbe őket. A csípős hideg és a havazás ellenére fürdőruhában kellett pózolniuk. Bár eleinte izgultak, mikor elkezdődött a fotózás, csak arra koncentráltak, hogy a legjobb formájukat hozzák.

Ami pedig a hét második feladatát, a catwalkot illeti, 3000 méteres magasságban, a Piztali-gleccseren, egy 20 méter vastag jégfelületen kellett teljesíteniük. A vonulás során ráadásul az időjárási körülményekkel (jeges szél, havazás) is meg kellett birkózniuk a lányoknak.

Mint a következő rész előzeteséből kiderül, az extrém körülményekre még egy lapáttal rátesz a zsűri: akkor már a levegőben kell vonulniuk a modelljelölteknek, akik közül a tériszonyosok hátrányba kerülnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top