nlc.hu
Sztárok
Soma Mamagésa egy igazán szívfacsaró kezdeményezésre hívta fel a figyelmet

Segíts te is, ha tudsz – Soma Mamagésa egy igazán szívfacsaró kezdeményezésre hívta fel a figyelmet

Soma Mamagésa egy olyan kezdeményezésről mesélt az Adom a napom a nézőinek, amely egészen nem mindennapi.

Az Adom a napom legújabb epizódjában Soma Mamagésa adja oda egy napját a nézőknek, ahol már a reggel folyamán rendkívül komoly témákat is érintett. Spitzer Gyöngyi ugyanis elárulta a streamvideó követőinek, hogy egy egészen nem mindennapi kezdeményezésben vesz rész, amelynek keretében rászoruló családoknak lehet segíteni. 

Fotó: Viasat3

Fotó: Viasat3

Mint mondta, a Segítek egy családot projekt keretében elég nehéz helyzetben vannak ők segítők is, mivel ez egy önkéntes munka, bár a kemény magja megvan a szervezetnek, de vannak, akik sajnos lemorzsolódnak egy idő után, így mindig szükség van újabb kikérdezőkre. 

„Elég sok feladatkör van, ezeket nagyon szépen strukturáltuk a Trello-ban, de most szükségünk lenne kikérdezőre, sztoriíróra.” – árulta el Soma, aki bővebben mesélt magáról a weboldalról is, ahol meg lehet találni minden fontos információt a kezdeményezésről. 

Megtudhattuk, hogy ez az oldal azért különleges, mert itt a mélyszegénységben élő és a támogató direkt kapcsolódik. Soma Mamagésa szerint ez azért kifejezetten áldásos koncepció, mert itt, ha valaki támogatni szeretne egy rászoruló családot, akkor pontosan tudni fogja, hogy kihez kerül az általa nyújtott segítség.

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Soma Mamagésa, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top