Rejtélyes beteggel küzd a Família Kft. színésze, Baranyi László

F.C. | 2024. Május 14.
Az unokája ad erőt a 96 éves művésznek.

Baranyi László 96 évesen is próbál teljes életet élni, csakhogy a sors újabb és újabb akadályokat gördít elé: egy sztrók, egy súlyos esés, egy gerincsérülés, most pedig egy furcsa, rejtélyes betegség. “Egy furcsa, megmagyarázhatatlan betegséggel küzdök. Folyamatosan izzadok, éjszakánként szinte ömlik, szakad rólam a víz. Megpróbáltam én mindent, bevettem amit kellett, távol tartottam magamtól, ami káros, de mindhiába. Ez az átkozott izzadás nem múlik”panaszolta a Blikknek.

Baranyi László az országos hírnevet a Família Kft. című sorozatnak köszönhette – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2023.07.20.-i adás)

A Gobbi Hilda-díjas művész elárulta, ezt leszámítva viszonylag jól van: “Felépültem a múltkori baleset után, amikor otthon vágódtam el. (…) Megsérült a gerincem, és kész csoda, hogy nem törtem be a fejem. Folyamatos csatákat vívok az öregkorral, hol itt fáj, hol ott fáj, de soha nem adom fel!”

A Família Kft. egykori nagypapája a való életben is boldog nagypapa, mivel a 20 éves unokája, Kamilla sokkal több időt tölt vele, mint korábban. “Mindig azt kérdezi tőlünk, mit hozzon nekünk, én pedig azt válaszolom: magadat. Hiszen a szeretetnél, amit tőled kapunk, nem adhatsz többet” – mesélte a bulvárlapnak.

Exit mobile version