nlc.hu
Sztárok
VV12: VV Bogi esett ki elsőként

A kiesett VV Bogi smink nélkül nem akarta elhagyni a villát

Ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.

A ValóVilág vasárnapi adásában szimpátiaszavazáson eldőlt, hogy elsőként VV Boginak kell elhagynia a Villát annak ellenére, hogy évek óta vágyott a villába, s amint nagykorú lett, jelentkezett is. Bogit nem az lepte meg, hogy kiesett, hanem az, hogy ilyenkor el is kell hagyni a villát – jegyezte meg riportjában a Fókusz.

VV Bogi lett a Való Világ 12. évadának az első kiesője - Forrás: RTL / Fókusz - videó

VV Bogi lett a Való Világ 12. évadának az első kiesője – Forrás: RTL / Fókusz – videó

“Semmi smink nincs rajtam, nem tudtam, hogy ki kell jönni”  – rökönyödött meg a 18 éves pillás lány, aki végül a Fókusz stábja előtt pótolhatta a sminkelést.

“Az első két-három nap úgymond arról szólt, hogy próbáltam felemészteni, hogy mi a helyzet, hogy most bekerültem a Villába”  – vallotta be Bogi, aki zavarában a megemészteni szó helyett a felemészteni kifejezést használta.

Arra a kérdésre, hogyan lehetséges az, hogy a közhangulat még egészen nyugodt a villában az első héten, a következő válaszolta: “Szerintem közrejátszik az, hogy nagyon egy hullámhosszon van a társaság, meg a korosztály. Nagyon egy korosztály vagyunk, viszont szerintem 2-3 hét után már gyűlni fog a feszültség mindenkiben. Ez ki fog belőlük jönni egy idő után”.

Amikor kijött a villából, Boginak az volt az első dolga, hogy megnézze, milyen nézői kommenteket kapott. Annak azonban nem örült, hogy a VV11-ben szereplő VV Renihez hasonlították, szerinte ugyanis egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.

VV Bogi tehát már biztos nem távozik győztesként a villából, így a nyereményéből azt a márkás porszívót sem tudja majd megvenni a takarításmániás lány, amit az exe lenyúlt tőle.

Helyére amúgy VV Ádi került a villában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top