nlc.hu
Sztárok
Megmutatta gömbölyödő pocakját Axente Vanessa

Megmutatta szépen gömbölyödő pocakját Axente Vanessa, a Next Top Model Hungary zsűritagja

Április közepén egy pocakos Insta-fotóval jelentette be várandósságát Axente Vanessa. Akkor már az ötödik hónapban járt. Azóta egy hónap telt el, és máris itt az újabb fotó, ami bizonyítja: ez a baba bizony rohamtempóban növekszik, az édesanyja pedig valósággal ragyog.
Axente Vanessa

A Next Top Model Hungary zsűritagja, a korábban modellként világhírre szert tevő Axente Vanessa várhatóan augusztus vége felé túl lesz a szülésen és már a kezében tarthatja a kislányát. A számtalan magazincímlap, a rengeteg fotózás és a világ kifutóinak meghódítása után tehát új karrier vár rá: édesanyaként kell majd helyt állnia.

Vanessa rendkívül boldog, hiszen nagy álma vált valóra azzal, hogy kislányt vár, és a férjével nagyon izgatottak az érkezése miatt. A modell ismét az Instagramon osztott meg két fotót, melyek közül az egyiken gyönyörűen látszik a gömbölyödő pocakja is.

A Next Top Model Hungary zsűritagja a Borsnak korábban már beszélt arról, milyen büszke a magyarságára, és örül annak, hogy bár külföldön, Angliában élnek, az esküvőjét a férjével, Rahil Guptával Budapesten tartották, és amikor csak lehet, szeret hazajárni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top