nlc.hu
Sztárok
Tom Cruise lánya dobta az apja nevét

Tom Cruise 18 éves nagylánya dobta az apja nevét

Egy középiskolai színdarab szereplőlistájának felsorolásából derült ki, hogy a lány, akit a világ Suri Cruiseként emleget, valójában már nem használja a Cruise nevet.

Tom Cruise és Katie Holmes lánya, Suri áprilisban ünnepelte a tizennyolcadik életévét, hamarosan érettségizni fog, mellette pedig az iskolai színdarabban játszik. A Head Over Wheels egy slágereket tartalmazó jukebox musical, amit Suri és társai együtt adnak elő, és a sajtó hozzájutott a darab műsorfüzetéhez. Ebből derült ki, hogy Surit az iskolában nem Suri Cruise, hanem Suri Noelle néven ismerik, vagyis a lány lecserélte az apja nevét az édesanyja középső nevére – derül ki a Daily Mail híréből.

Suri Cruise

Suri Cruise a hét elején New York utcáin (fotó: Profimédia)

Erre valószínűleg jó oka van. Suri a szülei válása – akkor a lány még csak hatéves volt – óta teljesen elidegenedett a 61 éves apjától, úgy tartja, hogy őt csak egyetlen szülő nevelte fel.  A bíróság ugyan jelentős gyerektartást ítélt meg a válás után, Suri annyira neheztel az apjára, hogyha hívni próbálja telefonon, soha nem veszi fel, nem szeretné, hogy bármilyen módon részt vegyen az életében.

Katie Holmes és Suri Cruise

Katie Holmes és lánya, Suri csütörtök este együtt mentek vacsorázni New Yorkban (fotó: Profimédia)

A lányt a hét elején New Yorkban fotózták le, ahol hátizsákkal, nagy fejhallgatóval, egyszerű, utcai öltözetben sétált. Tegnap pedig már az édesanyjával közös fotók készültek róla, amint Katie Holmes-szal közösen vacsorázni mentek a városban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top