nlc.hu
Trend
Suri Cruise 18 éves lett

Szolidan ünnepelte 18. születésnapját Suri Cruise

Hamarosan a középiskolában is végez Katie Holmes és Tom Cruise lánya, aki azonban nem valószínű, hogy a szülei nyomdokaiba lép.

Április 18-án, vagyis tegnap töltötte be a 18. életévét Suri Cruise. Ebből az alkalomból napon pedig a lesifotósok is a nyomába eredtek, hogy megörökítsék, miként tölti a jeles napot. Katie Holmes és Tom Cruise lánya azonban nem csinált különösebben nagy felhajtást a születésnapján. Egyszerű, farmeres szerelésben járta New York utcáit, elment bevásárolni, vett egy kávét és néhány csokor virágot, majd a barátaival találkozott. 

Suri Cruise a 18. születésnapján

Suri Cruise a 18. születésnapján (Fotók: Profimedia)

Suri, aki kisgyerekként gyakran szerepelt a bulvárlapokban nyilvános hisztijeivel, vagy épp annak kapcsán, hogy édesanyja megengedte neki, hogy sminket, körömlakkot vagy épp magassarkú cipőt viseljen, már rég kinőtte ezt a korszakát. Számos sztárcsemetével ellentétben ő inkább a hétköznapi tinédzserek életét éli és a természetes, laza megjelenést részesíti előnyben. Egy jó nevű New York-i középiskola tanulója, ahol ebben a tanévben végez majd. 

A lapok annyi már kiderítettek, hogy az iskolájában tagja a színjátszó körnek és akik látták színpadon, úgy vélik, tehetséges is. Illetve az is tudható róla, hogy csodaszép énekhangja van, ő énekelte fel ugyanis édesanyja 2022-ben bemutatott Alone Together című filmjének főcímdalát, a Blue Moon című klasszikus feldolgozását. Mindezek ellenére azonban a legkevésbé sem biztos, hogy szülei nyomdokaiba lép. A Daily Mailnek nyilakozó forrás szerint ugyanis Suri inkább a divatiparban képzeli el a jövőjét és nnek megfelelő felsőoktatási intézményekbe adta be a jelentkezését.

„[Katie] nagyon szeretné, ha New Yorkban maradna, hogy közel lehessenek egymáshoz. Nagyon büszke rá, de rendkívüli módon félti is” – fogalmazott a brit lap informátora.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top