nlc.hu
Trend

Suri Cruise napjainkban

Előkerült Suri Cruise

Friss fotók láttak napvilágot a hamarosan 18 éves Suri Cruise-ról.
Suri Cruise

Katie Holmes és Tom Cruise lánya,  Suri Cruise továbbra is igyekszik hétköznapi tizenévesként élni az életét. Vörös szőnyeges eseményekre nem jár és a paparazzók is csak olykor-olykor tudnak róla készíteni néhány képet New York utcáin. Ezen ritka alkalmak egyike fordult elő a minap, amikor édesanyjával egy étterembe tartott, ahol a színésznő 45. születésnapját ünnepelték meg. 

A lesifotók tanúsága szerint Suri, aki jövő áprilisban lesz 18 éves, már valóban szinte felnőtt nő. Sikkes, szürke szövetkabátban és meleg sálban lépdelt Katie Homes oldalán. A ruhájából semmi sem látszott, de a fekete harisnyából és a csinos cipőből ítélve valamilyen elegáns egészruhát viselhetett a kabát alatt.

Katie Holmes és Suri Cruise
Megnézem
Összes kép (3)

Bár egyelőre kerüli a nyilvánosságot, azonban a legkevésbé sem kizárt, hogy előbb vagy utóbb kilép a reflektorfénybe. Az már kiderült róla, hogy kiváló énekhangja van, ő énekelte fel ugyanis édesanyja tavaly júliusban bemutatott Alone Together című filmjének főcímdalát, a Blue Moon című klasszikus feldolgozását. Szintén tudható, hogy a középiskolájában, mely New York egyik legjobb hírű elitiskolája, tagja a színjátszó körnek. Nemrégiben a The Addams Family musicalváltozatát vitték színpadra, melynek az egyik főszerepét, Morticia Addamst alakította. Akik pedig ott ültek a közönség soraiban, arról számoltak be, hogy lenyűgöző alakítást nyújtott.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top