nlc.hu
Család

Ekkorát nőtt Katie Holmes és Tom Cruise lánya

Kész nő lett Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri Cruise – Fotók

A 17 éves fiatal lány egyre jobban hasonlít az édesanyjára.

A mostanában inkább rendező Katie Holmes a lányával, Suri Cruise-zal programozott New Yorkban hétfőn, itt kapták lencsevégre őket a paparazzik. Tom Cruise 2006-ban vette el harmadik feleségét, Katie Holmes színésznőt. Az esküvőt Olaszországban tartották, majd még ugyanebben az évben gyermekük született. A kicsit Suri Cruise-nak nevezték el. 2012 júniusában Katie beadta a válókeresetet, ezután pedig apa és lánya egyre kevesebbet találkoztak. Utoljára 2013-ban fotózták le őket együtt. A rideg kapcsolat ellenére a színésznek állítólag havi 400 ezer dollárt kell fizetnie a volt feleségének gyerektartás jogán. 

Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri Cruise

Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri Cruise évekkel ezelőtt (Fotó: Profimedia)

Suri Cruise már 17 éves és az egyetemi tanulmányaira készül. A hírek szerint a divatiparban szeretne tanulni, ráadásul egy New York-i egyetemet célzott meg, hogy közel maradhasson az édesanyjához. Az sem kizárt, hogy a színészi pályát választja: az már kiderült róla, hogy kiváló énekhangja van, ő énekelte fel ugyanis édesanyja tavaly júliusban bemutatott Alone Together című filmjének főcímdalát, a Blue Moon című klasszikus feldolgozását.

Íme pár régebbi és friss fotó Katie Holmes és Tom Cruise lányáról:

Katie Holmes és Tom Cruise lánya, Suri Cruise
Megnézem
Összes kép (10)

A napokban készült friss képeken a színésznő egy fekete bő szárú szövetnadrágot viselt egy piros pulcsival, farmerkabáttal, míg Suri farmert és egy barna, hímzett kabátot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top