nlc.hu
Trend

Katie Holmes akkor és most

A lány a szomszédból: Katie Holmes így festett 23 évvel ezelőtt

Szigorú katolikus nevelést kapott, szülei orvosnak szánták, de ő modell akart lenni, végül a színészetet választotta.

1996-ban Margaret O’Brien figyelt fel Katie Holmes tehetségére, a következő évben már Sigourney Weaverrel és Kevin Kline-nal játszott a Jégvihar című filmben. Televíziós színésznőként a Dawson és a haverok című ifjúsági sorozattal vált ismertté, ahol 1998 és 2003 között Joey Pottert alakította.

Katie Holmes akkor és most

A világhírnevet a Dawson és a haverok hozták meg számára. (Fotó: Barry King/WireImage)

Ezután több, nagysikerű filmben kapott szerepet, mint például Az éneklő detektív (2003), a Batman: Kezdődik! (2005), a Van az a pénz, ami megbolondít (2008), a Ne félj a sötéttől! (2010), a Jack és Jill (2011), és a Logan Lucky – A tuti balhé (2017) című filmekben.

Rendezőként 2016-ban debütált Az élet anyuval című filmdrámával, melyben főszerepet is játszott.

Már 16 éves Suri, Tom Cruise-zal közös kislányuk

Holmes 2006-tól 2012-ig tartó viharos házassága Tom Cruise színésszel a bulvársajtó kedvelt témája volt. Egy közös lányuk született, Suri aki hisztis kislányból az évek alatt magas, visszafogott, 16 éves kamaszlánnyá cseperedett. Suri állítólag évek óta egyáltalán nem találkozott édesapjával. Sajtóértesülések szerint a szcientológiai egyház tiltja a színésznek, hogy tartsa a kapcsolatot gyermekével, mivel Suri nem követi a vallást. 2019-ben ugyan arról szóltak a hírek, hogy Cruise továbbra is szereti a lányát és rendezni kívánja a kapcsolatukat, ám hogy ebben az ügyben azóta történt-e bármilyen előrelépés, azt nem tudni. 

Katie Holmes akkor és most

Katie Holmes 2008-ban. (Fotó: Lester Cohen/WireImage)

Ismét boldog

Katie Holmes tavaly májusban szakított előző kedvesével, Emilio Vitolo Jr. séffel, akivel nyolc hónap együttjárás után váltak külön. Most viszont ismét sugárzik a szerelemtől a 44 éves színésznő

Katie Holmes akkor és most

Katie Holmes napjainkban (Fotó: Theo Wargo/Getty Images for Global Citizen)

Be is mutatta a nagy közönségnek új párját, a Grammy-jelölt zenészt, Bobby Wootent. A szerelmesek nem bízták a véletlenre az első közös megjelenésüket, a Moth Ball gálájának vörös szőnyegén mutatkoztak együtt. A lesifotósok egyébként már tavaly ősszel lekapták a színésznőt és a zenészt együtt, de a hivatalos bejelentéssel eddig vártak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top