nlc.hu
Sztárok
„Tudod, hányan felkínálkoztak nekem?” - kitálalt Kovi, a felnőttfilmes rendező

„Tudod, hányan felkínálkoztak nekem?” – kitálalt Kovi, a felnőttfilmes rendező

Kulisszatitkokat árult el a 67 éves producer.

A legendás felnőttfilmes, Kovi (Kovács István) – aki hamarosan újra forgat – őszintén beszélt arról, volt-e testi kapcsolata a felnőttfilmes forgatások alatt a színésznőivel, Michelle Wilddal, Maya Golddal vagy Monique Couvet-vel. Mint a Blikk írja, a 67 éves producer bevallotta Ágai Kiss András Mutasd magad! című műsorában, hogy Michelle Wild volt a legvonzóbb színésznő, akivel valaha együtt dolgozott.

Nagyon sok szép lánnyal dolgoztam, de a legerotikusabb kisugárzással rendelkező lány ő volt. Az édesanyám megkérdezte tőlem, szerelmesek vagytok-e egymásba” – mesélte Kovi. Elmondása szerint soha nem fordult meg a fejében, hogy köze legyen hozzá, pedig lehetett volna. “Tudod, hányan felkínálkoztak nekem? De én nem akartam” – jegyezte meg. Hangsúlyozta, ugyan vonzalom valamilyen szinten kialakult, de ő tudatosan ügyelt arra, hogy ezt ne vigye tovább. Mint mondja, volt pár színésznő, akikkel közelebbi volt a munkakapcsolata. “Szex egyikkel sem volt” – jelentette ki.

A producer arról is beszélt az interjúban, hogy ő is néz pornót, de csak kíváncsiságból és csak a szakmabelisége miatt, valamint jobban szereti, ha pornós helyett felnőttfilmesnek hívják őt, mivel szerinte ezt műfajt ő teremtette meg Magyarországon.

Kovi egyébként épp idén márciusban jelentette be visszatérését, mondván hiába szállt ki, az elmúlt években rengeteg felkérése volt, ezért inkább úgy döntött, újra forgat. “Hiszem, hogy sikerül egy újabb Michelle Wildot, Maya Goldot, Monique Covet-t vagy Choky Ice-t felfedeznem” – jelentette ki akkor.

Kiemelt fotó forrása: YouTube / Az Igazi Kovi – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top