nlc.hu
Sztárok

Kovi visszatérése

Visszatért és újra forgat Kovi, a felnőttfilmes rendező: „Örömmel látom, hogy ismét szükség van erre”

Hiába szállt ki, az elmúlt években rengeteg felkérése volt, ezért most komoly döntésre jutott.

Visszatért a kilencvenes évek pornópápája, Kovi (Kovács István). A sikeres felnőttfilmes rendező-producer több mint 8 éve felhagyott a forgatásokkal, azóta tanácsadóként dolgozik annál a cégnél, amelynek segítségével 97 kilót fogyott. Hamarosan azonban a tanácsadói munka mellett ismét filmezni kezd, mivel úgy látja, újra igény van minőségi erotikus tartalmakra – írja a Blikk.

Kovi

Sokat fogyott Kovi az elmúlt években – Forrás: YouTube / Az Igazi Kovi – videó (2022. 09. 16.)

“Folyamatosan azt éreztem, visszahúz a kamera, és most engedek neki. Nem érzem magam annyira öregnek, hogy ne tudnék ebbe újra belevágni, sőt erőm teljében vagyok. Az interneten sajnos sok hulladék film van, de nálam továbbra is a minőség lesz a fontos, mert örömmel látom, hogy ismét szükség van erre” – indokolta a visszatérését a bulvárlapnak.

Kovi újult erővel vágott bele az előkészületekbe: elkezdte összerakni a stábot, hamarosan pedig már a castingokat is elindítja. “Hiszem, hogy sikerül egy újabb Michelle Wildot, Maya Goldot, Monique Covet-t vagy Choky Ice-t felfedeznem” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top