nlc.hu
Sztárok
Alekosz az új párjáról: „Bárhol, bármikor, bárkit megkaphatna, de ő engem választott”

Alekosz az új párjáról: „Bárhol, bármikor, bárkit megkaphatna, de ő engem választott”

Áradozott a Svájcban élő barátnőjéről az egykori valóságshow-sztár.

Dúl a szerelem Alekosz és új kedvese között, akivel február 29. óta alkot egy párt az izomceleb. Jelenleg Svájcban romantikáznak, a görög hős a közösségi oldalán még egy intim fotót is posztolt a luxushotelből a párjáról: félmeztelenül mutatta meg a fiatal nőt, akiről szuperlatívuszokban mesélt a Blikknek.

Alekosz - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó (2024.02.23.-i adás)

Rátalált élete szerelmére Alekosz – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2024.02.23.-i adás)

“Választottam igen tapasztalt, igen életrevaló nő. (…) Tudatos, tudja mit akar, bárhol, bármikor, bárkit megkaphatna, de ő engem választott; és kitart a döntése mellett. (…) Az, hogy engem kiválasztott, hosszas tanulmány és előkészítő munka volt az ő számára. (…) Soha nem közönséges, több nyelven beszél, az ágyban pedig Tigris” – ecsetelte a bulvárlapnak Alekosz.

Az egykori valóságshow-sztár azt is elárulta, hogy a barátnője Svájcban él, ezért egyelőre ingázniuk kell, de a távkapcsolat ellenére is nagyon boldogok.

Exére, Varsányi Rékára is rátalálhatott a szerelem. Egy titokzatos férfi rabolta el a szívét. Alekosz korábbi barátnője március közepén egy sokatmondó fotóval tudatta, hogy valakivel komolyabbra fordulhatott a kapcsolata. Boldog, közös képet posztolt az illetővel. Igaz, csupán a férfi karja látszik a fotón, a reality-sztár exe viszont ragyog boldogságtól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top