nlc.hu
Sztárok
Balogh Levente leteremtette a sikítozó Cápa-társát: „Nem a vidámparkban vagy! Ne járassál már le minket!”

Balogh Levente leteremtette a sikítozó Cápa-társát: „Nem a vidámparkban vagy! Ne járassál már le minket!”

Balogh Petya bevállalta a hullámvasutat, mégsem fektetett be.

A Cápák között legutóbbi adásában terítékre került egy valóságra hajazó szimuláció, szélgéppel. Egyedi tervezésű, jelenleg csak bérelhető, de a vásárlást jövőbeli célként kitűző prototípusával érkezett a Newton Szimulátor a befektetők elé.

Konyhás Krisztián, a Newton Szimulátor 47 éves ügyvezetője és fejlesztője, valamint a marketinges Pere Gábor olyan mozgó szimulátort hoztak a Cápák elé, amivel valóságszerűen tapasztalhatjuk meg az autóversenyzés és az űrutazás élményét. A CyberSeat feltalálóinak az a célja, hogy az egész világon elérhetővé tegyék találmányukat, amihez 80 millió forintra lenne szükségük, cserébe pedig 16 százalékos részesedést ajánlottak a cégből a befektetőknek.

Balogh Petya úgy érezte, üzent neki a Newton Szimulátor találmánya a Cápák között stúdiójában, ezért élt is a lehetőséggel, hogy kipróbálja. Kapva kapott az alkalmon és azonnal bele is pattant a hullámvasutazás élményét is biztosító szimulátorba. “Utána biztos beszállsz az üzletbe!” – fűzte a fejlesztő, akitől a Cápa intenzív programot kért.

“Ha Petyával történik valami, utána hogyan folytatjuk a műsort?” – humorizált Balogh Levente, amikor Cápa-társa beszállt a szimulátorba. Annyira élvezte, hogy Balogh Levente már rászólt a sikítozó Petyára és leteremtette: „Nem a vidámparkban vagy! Ne járassál már le minket!”

Az üzletember számára meghatározó élmény volt. Nem győzte dicsérni, amikor kiszállt: „Hát ez majdnem olyan, mint az igazi, egészen ijesztő! Az, hogy mozog az egész, az nagyon sokat hozzáad”

A Cápák úgy érezték, hogy a cégérték elnagyolt és ebben a fázisban nem adhatják meg a kért összeget. Így a befektetés végül elmaradt, még Balogh Petya sem sem szállt be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top