nlc.hu
Sztárok
Molnár Andi Szente Vajkkal való kapcsolatáról vallott: "Az idő minket igazol"

Szente Vajkkal való kapcsolatáról vallott Molnár Andi: „Az idő minket igazol”

A táncosnő kendőzetlen őszinteséggel vallott kapcsolatáról Szente Vajkkal.

A Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsor legutóbbi vendége Molnár Andrea volt, akit karrierje mellett Szente Vajkkal való, két éve tartó kapcsolatáról is kérdeztek a házigazdák. A magyar táncosnő bár tisztázta, hogy nem szeretne sokat a nyilvánosság elé tárni a magánéletükből, egy pár mondatot azért mégis megosztott magukról. 

Kiemelt kép: nlc-montázs, Fotó: (b): Sajtószoba; (j): MTI/Szigetváry Zsolt

Kiemelt kép: nlc-montázs, Fotó: (b): Sajtószoba; (j): MTI/Szigetváry Zsolt

A magánéletünkről nem beszélünk nyíltan. Én ugye, túl vagyok egy váláson, és most köszönöm, jól vagyok, de nem beszélünk ilyesmiről – tisztázta, majd azért mégis egy pár gondolatot hozzátéve elárulta: 

Az idő minket igazol, szép történetek vannak. A mi történetünk itt zajlik, és ez pont elég

– mondta, és azt is elárulta, egyébként nem szokta nézni párja Tv2-s műsorát, a Zsákbamacskát, majd arról mesélt, hiába töltötte be a negyedik X-et, jobban érzi magát, mint valaha.

„A 40 éves kort betöltve éreztem, hogy abba az életkorba kerültem, ahol nekem most jó. Mások megijednek, én meg azt éreztem, hogy most kezdek el élni. Most vannak olyan emberek körülöttem, most érek el olyan célokat, most történnek velem olyan dolgok, amik jó érzéssel töltenek el.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top