nlc.hu
Sztárok
Rácz Jenő tervei a családjával

Rácz Jenőnek határozott tervei vannak a családjával

Rácz Jenő, olykor sa- ját kárán, már megtanulta, hogyan kell egyen- súlyozni a munka és a magánélet között - írja a Best magazin.

A tévéből is jól ismert séf, nem tétlenkedik. Egy új Club megnyitásán dolgozik. “Nemrég fejeztem be a festést, még dolgoznak a markolók, hamarosan elkészül az új projektem, ami nem más, mint a Portofino Beach Club by Rácz Jenő! Ez egy nagyon új dolog, amibe belevágtam, egy saját beach club, úgyhogy van már hova kijönni, finomakat enni, koktélozni, strandolni…” – mondta Rácz Jenő.

Ám a sikert, az üzleti életben sem adják ingyen. Vajon hogyan hat a családja életére, hogy egy újabb hazai üzletet irányít, közben egy külföldit előkészít.

Rácz Jenő és felesége

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra (fotó: Fotocentral)

Fiatalon az ember talán könnyebben kibírja, hogy távol van a szeretteitől az elfoglaltságai miatt, de nem akkor, amikor családot alapít, amikor minden percét velük töltené. Jenő ezzel így van, esze ágában sincs kislánya születésnapjáról vagy feleségével töltött házassági év- fordulóról lemondani.

Ahogyan pedig arról mi is beszámoltunk, Jenő és Dóra kislánya, Kamilla áprilisban lett kétéves, de szülei, nem meglepő módon, már kis testvérben is gondolkodnak. „Szerintem nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk, és azért is sokat gondolkozunk a második gyereken, mert annyira jó most a kapcsolatunk”- mondta Dóra.

További részletek a séfről és családjáról a friss BEST magazinban

Best magazin címlap május 22

(fotó: Best magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top