nlc.hu
Sztárok
Szupercuki Puskás-Dallos Peti 8 hónapos kisfia

Szupercuki Puskás-Dallos Peti 8 hónapos kisfia

Ez a meghitt és bensőséges fénykép még azoknak is megható, akiket nem igazán érintenek meg a családi pillanatok.

Puskás-Dallos Peti élvezi az apaságot, és nem véletlenül döntött úgy, nemet mond az X-faktor zsűrizésére annak érdekében, hogy minél több időt tölthessen gyermekével, a jelek szerint valóban ki is veszi a részét a mindennapokból. Bár Peti valóra vált álomnak éli meg az apaságot, korábban annak nehézségeiről is nyíltan beszélt, támogatva ezzel a vele egy cipőben járó férfitársait. „Rengetegszer voltam fáradt, elgyötört, túlérzékeny, sőt, magányos a várandósság alatt, és emiatt sokszor gyötört a bűntudat, a lelkiismeretem, hogy már most rossz apa vagyok, rossz férj, mert még meg se született, én mégse bírom a feladataim terhét. Nem is nagyon beszéltem erről senkinek (maximum megjegyeztem félig viccesen, hogy a kispapákkal nem törődik senki), mert úgy éreztem, a feleségemet a testi-lelki változások miatt nem terhelhetem tovább, a család előtt pedig nem akarok önzőnek tűnni, hogy miközben Bogi egy babát hord ki, az én problémáimmal kelljen törődni” – osztotta meg akkor a kezdeti időszakról.

A színész azóta már lubickol a kisfiával közösen töltött időben, természetesnek tartotta azt is, hogy vele együtt utaztak a közelmúltban külföldre, ahogyan magától értetődő, hogy gyermekét énekléssel szórakoztassa, ha éppen úgy hozza a helyzet. Ezúttal különösebb mozgalmasság helyett a pihenés pillanatait örökítette meg az apuka, akinek annyira aranyosan alszik a mellkasán kisfia, hogy azon igazán nehéz nem meghatódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top