nlc.hu
Sztárok
Badár Sándor újra szerelmes

Kiderült, titokban elvált Badár Sándor, ráadásul már meg is találta az új szerelem

Nem gondolta, hogy ez bárkire is rátartozna.

Badár Sándor nem sűrűn oszt meg részleteket a magánéletéről. Ennek egyszerű oka van, szimplán nem szereti megszellőztetni, mi van a zárt ajtók mögött. Most mégis kivételt tett és Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában elárulta, nagy változások álltak be az életébe. 

Badár Sándor

Fotó: TV2

Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam. Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem

 – mondta Sándor. 

Karinthy-gyűrűs humorista hozzátette, nem történt semmi különös, ami a válást okozta volna, azért döntöttek feleségével így, mert ezt látták helyesnek. Most viszont kiegyensúlyozott és boldog az új kapcsolatában.  „Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt. Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni.

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top