nlc.hu
Sztárok
Koncertje végén elhunyt menedzseréről is megemlékezett Azahriah

Megható: koncertje végén elhunyt menedzseréről is megemlékezett Azahriah

Szívfacsaró fotóval emlékezett meg óriási sikernek örvendő tripla koncertjén Ferich Balázsról, a Supermanagement társtulajdonos-ügyvezetőjéről Azahriah.

Három óriási koncerttel robbantotta be a május végét Azahriah, az előadó ugyanis három napra kibérelte a Puskás Arénát 2024. május 24-26. között. A koncertek fergetegesre sikerültek, annak ellenére is, hogy sokan a közlekedés vagy a változékony időjárás miatt is aggódtak.

Azahriah

Fotó: Instagram

A nagy bulizás mellett azonban Baukó Attila, azaz Azahriah és csapata arra is figyelt, hogy a koncert végén megemlékezzenek a Supermanagement társalapítójáról, Ferich Balázsról, aki hosszú betegség után hunyt el idén áprilisban. A gesztust nagyon sokan díjazták az előadótól, aki a kivetítőre vetítette menedzserének képét, aki 36 éves korában hunyt el és már nem volt alkalma látni az óriási sikernek örvendő triplakoncertet. 

Balázs Tóth Gergővel együtt alapította 2016-ban a Supermanagement nevű kiadó-menedzserirodát, aminek társtulajdonos-ügyvezetője volt. A Supermanagement kifejezetten sikeres a magyar könnyűzenei piacon: Ők menedzselik és adják ki a Wellhellót, a Follow the Flow-t, az Anna and the Barbies-t és persze Azahriah-t is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top