nlc.hu
Sztárok
Vallomást tett Kulcsár Edina a „dubajozós lányok perben”

Vallomást tett Kulcsár Edina a „dubajozós lányok perben”- váltig állítja, soha nem nyújtott szexuális szolgáltatást

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódott a kerítés bűntettével vádolt K. Zoltán, P. Szilvia és Sz. Vivien pere. Kulcsár Edina is megtette vallomását.

Folytatódik K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien dubajozós büntetőügye. A kilenc éve húzódó ügy középpontjában az áll, hogy egy férfi, K. Zoltán több társával együtt modelleket közvetített bel- és külföldre hosztesz munkára, később azonban kiderült, hogy szexuális szolgáltatásokat várnak el tőlük. A botrány 2011-ben robbant ki. Ennek kapcsán merült fel Kulcsár Edina neve is, aki a mai napon vallomást tett. 

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina (Fotó: Tények Plusz)

A vádiratban szereplő lányok közül többen nem vállalták a nevüket, csak számmal szerepeltek, de ahogy haladt előre az egyre több név került nyilvánosságra: köztük több ismert is, Kulcsár Edina, Kovács Dóra vagy épp Vajna Tímea – adta hírül korábban a Bors.

Kulcsár Edina a dubajozós lányok perén

Edinát a korábbi tárgyaláson elhangzottak alapján a várandósságára hivatkozva távmeghallgatás keretein belül hallgatták ki. A kérdésre, miszerint K. Zoltánt ismeri-e, igennel válaszolt, Sz. Vivient csakugyan ismeri, P. Szilviát nem. 

Edina azt vallotta, hogy egyszer utazott a vádlott szervezésében Dubaiba, a munkája pedig abból állt, hogy minden este buliba kellett járni, csinosnak lenni, jól érezni magát. Napközben a szállodában pihent, egy magyar lánnyal lakott egy szobában, a munka során zömében külföldi lányokkal találkozott. A megrendelő egy arab herceg volt, a szórakozóhely hatalmas volt és be volt kamerázva, Edina szerint az volt a lényeg, hogy ő és a többi lány kitöltsék a rendelkezésre álló teret. A férfiakkal nem találkozott – írta meg hosszabban a Blikk.

Edina elárulta, hogy az utazás előtt még meg is kérdezte K. Zoltánt a szexuális szolgáltatások kérdésével kapcsolatban, ugyanis félt, hogy belekeveredik valamibe. Vallomásában kifejtette, hogy bár kint hallott szóbeszédet arról, hogy  lányok és a férfiak között lehet több, mint munkakapcsolat, de szerinte ez a külföldi lányokra volt jellemző, közülük akadtak, akik a „barátnői” lettek valakinek.

Edinát megkérdezték arról is, hogy mit jelent a ˝fotózás˝, ami a nyomozati iratok szerint a szex fedőneve. Az üzletasszony kifejtette, hogy semmi ilyesmiről nem tud, szerinte a szó valóban azt jelenti, hogy valakit lefényképeznek.

Ekkor a bíróság felolvasta Edina egy korábbi vallomását, amiben arról beszélt, hogy többször járt Dubaiban, valamint volt ötször Bejrútban, illetve Marokkóban, Kairóban és Mikonoszon is – adta hírül a Bors.

Korábbi vallomásában arra a kérdésre, hogy dolgozott-e prostituáltként külföldön vagy belföldön, nemmel válaszolt, ilyen típusú munkát nem is ajánlottak neki. A hétfői meghallgatáson ezen vallomását megtartotta, de sok mindenre nem emlékezett. 

Az ügyész figyelmeztette Kulcsár Edinát, hogy a hamis tanúzást a törvény bünteti, de Edina állítja, hogy soha nem nyújtott szexuális szolgáltatást, kitart amellett, hogy a fotózás valóban fényképezést jelentett, ugyanis rengeteget fényképezték őket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top