nlc.hu
Sztárok
Kulcsár Edina nem jelent meg a bíróságon

Kulcsár Edina ismét nem jelent meg a dubajozós modellek perén

Nem ez volt az első alkalom, hogy idézés ellenére sem ment el a bíróságra.

Folytatódik K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien dubajozós büntetőügye. A kilenc éve húzódó ügy középpontjában az áll, hogy egy férfi, K. Zoltán több társával együtt modelleket közvetített bel- és külföldre, többek között Dubajba is. Ennek kapcsán merült fel Kulcsár Edina neve is, akinek ma 10 óra 30 perckor kellett volna megjelennie a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. 

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

Az egykori szépségkirálynő ügyvédje egy ma reggel benyújtott indítványban kérte a bíróságot, hogy ne kelljen személyesen vallomást tennie. Egy meghallgatott tanú azonban elárulta, együtt mentek Bejrútba Kulcsár Edinával, hogy „együtt bulizzanak egy megrendelővel”. Mivel a vádiratban prostituáltként megnevezve szerepelt, ami a sajtóhoz is eljutott, az nagyon megviselte Edinát. A sajtóérdeklődés miatta személyes megjelenés okozta lelki terhek pedig a születendő gyermekére is veszélyesek– idézte a bírónő a levelet, amelyet a tárgyalás napjának reggelén küldött Kulcsár Edina képviselője, aki azt kérvényezte, hogy Edina írásbeli vagy videón keresztüli vallomást tehessen és várandósan ne kelljen megjelennie személyesen a bíróságon -írja a Blikk

Az egyik tanú vallomásában elmondta, emlékezett Kulcsár Edinára, abban viszont nem biztos, hogy ő részt vett-e az úgynevezett „fotózáson”, amely a vádlott szóhasználatában azt jelentette, hogy a megrendelő szexuális szolgáltatásokat is vár a kiközvetített hoszteszektől.

Bejrútba utaztunk együtt, de a megrendelő az utolsó pillanatban lemondta a munkát, így jöttünk-mentünk

 – mondta a hölgy, hozzátéve, ezért az egy napért 80 ezer forintot kapott, de azt is bevallotta, tudott arról, hogy van lehetőség „fotózásra”, de ő határozottan elutasította ennek lehetőségét. Hogy Kulcsár Edina hogy gondolkodott erről, nem tudja, mert nem beszéltek ilyenről.

Nem sokkal később a tárgyaláson, amikor a napot elkezdő ügyészt leváltotta kollégája, a bírónő kissé bosszúsan jegyezte meg, hogy ugyan Kulcsár Edinát már több alkalommal idézték, ismét nem jelent meg, többedszer hivatkozik a terhességére vagy arra, hogy pici gyermeke van. Az is dühítette a bírónőt, hogy Kulcsár Edina képviselője nem adta meg a tanúként beidézett egykori szépségkirálynő emailcímét, emiatt nem tud vele kommunikálni közvetlenül.

Az ügyben korábban Hódi Pamelának is meg kellett szólalnia.  A vallomásában elmondta, hogy K. Zoltánt nagyjából tizennégy éve ismerte meg egy szórakozóhelyen. A férfi külföldi hoszteszmunkát ajánlott neki, melyet Pamela elfogadott, és 2010 környékén dolgozott külföldön K. Zoltán közvetítése révén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top