nlc.hu
Sztárok
Árulkodó jelek: Újra nyitott a szerelemre Schobert Lara?

Virágot kapott, majd boldogan mutogatta azt követőinek – Újra nyitott a szerelemre Schobert Lara?

A fiatal lány beszédes posztokkal árasztja el Instagram-oldalát, melyeket arra engednek következtetni, hogy újra megnyitná szívét a 20 éves lány.

Pár nappal ezelőtt szakított Schobert Lara és 10 évvel idősebb, focista párja, a Pécsen játszó Szekszárdi Tamás. Minderről a közösségi oldalán számolt be szűkszavúan Rubint Réka és Schobert Norbi 20 éves lánya. 

Schobert Lara

Schobert Lara, A SuperTV2, Hal a tortán című műsora 2023.

Schobert Laráról tavaly nyáron derült ki, hogy egy párt alkot Szekszárdi Tamással, akihez pár hónapra a megismerkedésük után már oda is költözött Kazincbarcikára. A sportolót a Schobert család is nagyon megkedvelte, rendszeresen jártak közös programokra, még a Sztárboxon Lara öccsének, Norbikának a meccseit is együtt drukkolta végig a családdal, sőt Lara már gyerekneveken is gondolkodott.

Végül azonban úgy tűnik, egy újabb költözés szakította szét a szerelmeseket. A szakítás gondolata akkor merülhetett fel, miután a Laránál tíz évvel idősebb labdarúgó Pécsre szerződött, ahová párja már nem tartott vele. A lapnak egy, a párhoz közel álló személy elmondta: „Lara egy ideig kétlaki életet élt, hol otthon volt, hol a párjánál. Amikor Tamás Kazincbarcikára szerződött, minden hezitálás nélkül vele tartott, majd elkezdett ott is berendezkedni. Fitneszoktatóként dolgozott, és hamar feltalálta magát az új közegben is. Ám amikor Pécs került szóba, úgy érezte, mindent elölről kellene kezdenie.”

Újra nyitott a szerelemre?

Míg korábban Lara ugyanis szinte csak arról posztolt, hogy a kutyusa az egyetlen dolog, ami boldogságot tud adni neki, addig most romantikus képeket és videókat posztolgatott az Instagram sztorijába. Lara gyereknap alkalmából is egy gyönyörű rózsát kapott szüleitől, amelyet boldogan tett közzé egy 24 órán át elérhető bejegyzésben. Ezek alapján pedig egyáltalán nem eretnek dolog arra gondolni, hogy ismét a szerelemről ábrándozik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top