nlc.hu
Sztárok
Műtétei után a pihenés helyett a jótékonykodást választotta Gáspár Zsolti

Műtétei után a pihenés helyett inkább a jótékonykodást választotta Gáspár Zsolti

A Farm VIP műsorvezetője minden kérdés nélkül veszélyezteti saját egészségét azért, hogy boldoggá tegye a gyermekeket gyereknap alkalmából.

Gáspár Zsoltit nemrég harmadszorra is meg kellett operálni, ez azonban nem állítja meg a showman-t attól, hogy jótékonykodjon. Gyereknap alkalmából ugyanis útra kelt, hogy mosolyt csaljon a lurkók arcára, méghozzá nem kis területet lefedve. 

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

Zsolti ugyanis több, mint 40 települést érintő turnéra indult, melynek célja az volt, hogy ajándékcsomagokkal lepje meg az arra rászoruló gyermekeket. 

“Minden gyerek egyforma” – fogalmazta meg a Farm VIP műsorvezetője, aki meggyengült egészségügyi állapota ellenére már napok óta járja az országot, hogy mosolyt csaljon a gyermekek arcára. 

Nehéz időszakon van túl

Zsolti cselekedete már csak azért is példaértékű, mert az elmúlt időszakban neki is rengeteg gondja akadt. És mivel nagyon fél az orvosi beavatkozásoktól, a történések nemcsak testileg, de lelkileg is megviselték. 

„Nagyon fontosnak tartom a megelőzést, ezért minden évet laborral és szűrővizsgálatokkal kezdek, ez idén is így volt – mesélte akkor a Borsnak Gáspár Zsolti. – Teljesen ledöbbentem, amikor az orvos közölte, baj van. El kellett mennem tükrözésre, akkor derült ki, hogy a kipufogót műteni kell. Ha van valami, amitől rettegek, na az a műtét. De nem volt mit tenni, altatásban elvégezték az operációt. A doki elmondta, hogy utána pihenni kell, nem szabad megerőltetnem magam. Utána ráadásul a vállamat is műteni kellett, szintén altatásban. De hát én állandóan úton vagyok, intézkedek, a pihenés nem az én műfajom! Nem is tudtam megállni, hogy ne ugyanúgy éljem az életem, ahogy előtte. Meg is lett a baj! Úgy eldurvult a helyzet, hogy harmadjára is operálni kellett.” 

Zsolti azonban tudja, hogy az őrült tempóval, amit diktál magának alaposan veszélyezteti az egészségét. 

Nincs megállás, továbbra is teljes gőzzel megyek előre, még akkor is, ha az orvosom nem igazán örül ennek. Kaptam egy speciális gyógypárnát, végig azon kell ülnöm, hogy ne fájjon a fenekem. Már azért sokkal jobb a helyzet, a gyerekekért pedig mindent megteszek, számomra elképesztően fontos a jótékonykodás, és valóban szeretném, ha eljutna az emberekhez, hogy minden gyerek egyforma.

árulta el.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top