nlc.hu
Sztárok
Lilu elmondta a véleményét Azahriah-ról

„Ha ilyenek a fiatalok, akkor itt jó világ jön” – Lilu elmondta a véleményét Azahriah-ról

Lilu számára Azahriah nem csak egy zenész vagy előadó, szerinte ez az új generáció már határozottan tud kérdésekben állást foglalni.

Múlt hét végén Azahriah történelmet írt a három Puskás Arénát megtöltő koncertjével, az egyik fellépésre pedig Lilu is kilátogatott a 15 éves fiával. A műsorvezető az RTL-nek elárulta, hogy nem csak a gyereke kedvéért ment el a koncertre, ő is kíváncsi volt Azahriah-ra, és szokta hallgatni is.

„Nekem végtelenül imponál ez a tehetség, meg ez az intelligencia. Ez az új generáció már határozottan tud kérdésekben állást foglalni, kinyilvánítja a véleményét. Nemcsak a színpadon vagy egy-egy dal formájában, hanem jófajta véleményvezérek, akik azt sugallják, érdemes elgondolkodni, érdemes a világban körülnézni és erről elmondani valamit. Nekem Azahriah ez” – fogalmazta meg a véleményét a műsorvezető, aki nemrégiben súlyos balesetet szenvedett, amikor családjával túrázni indult, ezért meg kellett műteni.

Lilu

Lilu (Fotó: Trenka Attila)

Lilu arról is beszélt, hogy Azahriah számára nem csak egy zenész vagy előadó, mert az a selfmade karrier, ahogy ő ismert lett, túlmutat azon, amit az elmúlt 20-30 évben megszokhattunk a popzenészektől.

„Szülőként is azt gondolom, hogy persze, hallgasd, tök jó” – mondta Lilu, és hozzátette: „tök jó, ha ilyenek a fiatalok, akkor itt jó világ jön.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top