nlc.hu
Sztárok
Csak egy hajszálon múlt Király Linda élete

Csak egy hajszálon múlt Király Linda élete: „Nagyon ijesztő volt!”

Hallgatott a megérzéseire az énekesnő.

Csak egy hajszálon múlt Király Linda élete. A 41 éves énekesnő korábban már megúszott egy buszbalesetet, a közelmúltban pedig egy pusztító tornádó elől tudott másodpercek alatt meglógni. 

Király Linda,

Hallgatott a megérzéseire Király Linda, így megúszta a tragédiát – Fotó: Sajtószoba

Amikor mentünk volna kifele a kocsihoz – ez egy kinti parkoló volt, nem mélygarázs -, konkrétan előttünk csapódott le a tornádó. Nagyon ijesztő volt! A barátnőm megfogta a kezem és szaladtunk vissza a bevásárlóközpontba, és konkrétan 2 és fél órán keresztül ott ragadtunk. Volt egy üvegplafon, az beszakadt teljesen. Ijesztő volt, nagyon! (…) Hál’Istennek senkinek nem esett baja” – mesélte a Tények Pluszban. Mindez a tengerentúlon, Nashville-ben történt, ahová Király Linda zenei munkákkal kapcsolatban utazott. Mivel szinte semmi ideje nem volt a bőröndjébe rendesen bepakolni, néhány ruhára szüksége volt. Ezért úgy döntött, az egyik, Amerikában élő barátnőjével együtt elmegy egy bevásárlóközpontba vásárolni. Amikor hazaindultak volna, akkor csapott le a tornádó a városra.

Az énekesnő megérzéseinek is köszönhető, hogy megmenekült. Aznap ugyanis az egyik zenestúdióban volt munkája, de a megérzései hatására úgy döntött, először vásárolni indul. “Az az érdekesség, hogy elmehettem volna előbb a stúdióba. A stúdióban történtek nagyobb problémák. Ott esett le egy ház része, ott tört össze egy kocsi. Tehát ott voltak problémák, viszont valami miatt azt mondta a megérzésem, hogy menjek el a barátnőmmel ebbe a bevásárlóközpontba” – árulta el.

Amúgy nem ez az első eset, hogy Király Linda megúszott egy, akár tragédiába fulladó katasztrófát: “Volt egy olyan, hogy egy buszra kellett volna szállnom, és valami nagyon erősen azt mondta, hogy ne szálljak fel rá. Nem szálltam fel rá, és sajnos kiderült, hogy baleset volt. Karambolozott ez a busz, és többen megsérültek. Úgyhogy ezekre a megérzésekre hallgatni kell mindenféleképpen”.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top