nlc.hu
Sztárok
Búcsút vett Dancs Annamari: "Jó volt veled!"

Búcsút vett szeretett karakterétől Dancs Annamari: “Jó volt veled!”

Nyolc év után mondott búcsút egyik kedvenc szerepének Dancs Annamari.

A Budapesti Operettszínház Lili bárónő című népszerű darabja 19 év után búcsúzik, így Annamari sem bújhat többé szeretett karaktere bőrébe.

Búcsút vett Dancs Annamari: "Jó volt veled!"

„Jó volt veled!” – ezt szokta mondani a kisfiam a játszótéren, amikor játék után elbúcsúzik a kis pajtikáktól. 19 év után a Lili bárónő operett is elbúcsúzik az Operettszínháztól. Én először 2016-ban álltam be ebbe a fantasztikus operettbe, mint Malomszegi Lili … Aztán a kisfiam születése után még játszhattam pár alkalommal, majd egy hosszabb szünet következett. 2022-ben visszatértem az Illésházy birtokra (azaz a darabba), ezúttal mint Clarisse művésznő! Imádtam minden pillanatát, jutalomjáték volt. Csodás kollégákkal együtt zsonglőrködtünk ezen a piciny játéktéren, a közönség imádta, mindig telt ház volt. Tavaly ilyenkor még velünk volt Jantyik Csaba is… Azóta már a mennyei színpadról mosolyogsz le ránk, drága Csabi! Hiányzol nekünk! – írta meg gondolatait saját közösségi oldalán a színésznő, akinek nagyon fog hiányozni, hogy Malomszegi Lili karakterébe bújjon. 

„Hiányozni fog az egész csapat, a darab hangulata! De köszönöm az alkotóknak a lehetőséget, azt a pár évet a 19-ből, amíg részese lehettem! Biztos vagyok, hogy találkozni fogunk még „Lilike” , de addig is : „Ne fárassza magát, Frédike, haladjunk!” – búcsúzott a darabtól Dancs Annamari.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top