nlc.hu
Sztárok
Tóth Vera ragyogóan fest menyasszonyi ruhájában

Tóth Vera ragyogóan fest menyasszonyi ruhájában

Megható, ahogyan az énekesnő visszaemlékezett az esküvő előtti ruhapróba könnyes pillanataira.

Akárcsak nem sokkal ezelőtt Puskás-Dallos Bogi tette, ezúttal Tóth Vera is magára öltötte menyasszonyi ruháját, melyben kimondta a boldogító igent párjának. „Amikor megláttam magam az első ruhapróbán, majdnem elsírtam magam. Attól rettegtem, hogyan fogok kinézni egy hatalmas, világos esküvői ruhában. Amikor megláttam magam (pedig akkor még pár kilóval több is voltam), azt éreztem, hogy én is tudok szép lenni. Hiszen amikor évek óta a testeddel küzdesz, lefogysz, próbálod tartani, és az egész életed arról szól, hogy egyes újságok szerint ronda és kövér vagy, ezt pedig megkapod a környezetedtől is, az trauma, trauma, trauma. Így amikor megláttam, csak hálát éreztem” – emlékezett vissza az énekesnő az esküvő előkészületeinek különleges pillanatára.

Ez a gyönyörű ruha sem véletlenül került most elő: Puskás-Dallos Bogié mellett a Magyar Menyasszony kiállításra vezető úton, a Magyar Nemzeti Múzeum díszfolyosóján lesz megtekinthető élőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top